Dyson Luchtbevochtiger slaapkamer - Hygiënische bevochtiging bevordert uw welzijn | Dyson.nl
woman and child experiencing discomfort due to dry air

Blootstelling aan droge lucht kan ongemak veroorzaken voor u en uw gezin.

Free delivery

Gratis bezorging

2 year guarantee

2 jaar gratis garantie

Highlighting the effects of dry air on the human body

Droge lucht: de effecten

Ogen en neus.

Onze natuurlijke bescherming is gebaseerd op vocht. Als de lucht droog is, kan dit nadelig van invloed zijn op uw welbevinden.

Droge huid.

Dehydratatie van de buitenste opperhuid kan leiden tot een droge huid, irritatie en jeuk.
Visual representation of humidity levels

Wat is de juiste luchtvochtigheid?

Luchtvochtigheid is waterdamp in de lucht. De hoeveelheid waterdamp die de lucht kan bevatten, verandert wanneer de lucht warmer of kouder wordt. Relatieve luchtvochtigheid (RH) is een maateenheid voor deze hoeveelheid en een juiste hoeveelheid kan uw welzijn bevorderen.

Acoustically engineered for a night of quiet, hygienic humidification.

Voor stille bevochtiging gedurende de hele nacht.

De Dyson luchtbevochtiger hydrateert de lucht gelijkmatig, hygiënisch en stil, de hele nacht lang. Helpt de huid om zijn natuurlijke vocht vast te houden, terwijl u slaapt.

Een accurate vochtigheidsregelaar en efficiënt waterbeheersysteem staan garant voor 18 uur aaneengesloten gebruik met één watertank. Sleep timer voor automatisch uitschakelen.

Bevochtigt de lucht met 99,9% bacterievrije hygiënische nevel

Met de gepatenteerde Ultraviolet Cleanse technologie stelt de Dyson luchtbevochtiger elke waterdruppel in de tank bloot aan ultraviolet licht. Tijdens de behandelcyclus van drie minuten wordt 99,9% van de bacteriën in het water, met inbegrip van E. coli, gedood voordat het vocht het apparaat verlaat.

Hoe de Ultraviolet Cleanse technologie werkt

Eerst komt het water uit de tank terecht in de toevoerbak, waar het door een gleuf stroomt en wordt blootgesteld aan ultraviolet licht, waardoor 99,9% van de bacteriën wordt gedood. Daarna stroomt het water in de piëzobak, waar het een tweede maal wordt blootgesteld aan ultraviolet licht voordat het wordt geatomiseerd tot een fijne nevel.