Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Supersonic wordt gebruikt om haar te stylen

Gezonde hoofdhuid, gezond haar

We spenderen heel wat tijd en geld aan onze huid en aan ons haar, maar we hebben te weinig oog voor onze hoofdhuid.

De hoofdhuid heeft ca. 100.000 haarfollikels¹ en talgklieren². Het is belangrijk er goed voor te zorgen want gezonde follikels en talgklieren dragen eraan bij dat je haarlokken optimaal aanvoelen en er op hun best uitzien.³

Als je hoofdhuid niet de juiste zorg krijgt, kan dat leiden tot roos en andere problemen, zoals jeuk, bultjes of een vettige hoofdhuid. Zonder behandeling kan de hoofdhuid ontsteken, wat kan leiden tot haarverlies.²

 • Close-up van haar
Dyson Corrale, Dyson Airwrap en Dyson Supersonic

Ontdek Dyson haarstyling

Beschermt tegen extreme hitteschade. Met meer nadruk op
controle en minder op hitte.

 • guide
  Model met kort en gekleur haar

  Haarschade door verven is terug te voeren naar wat er op moleculair niveau gebeurt. Dus als je je haar hiertegen wilt beschermen, moet je het ook op dat niveau beschermen. Dyson heeft gekleurd haar onder de microscoop gelegd om te onderzoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het langer gezond en vitaal blijft en zijn glans behoudt.

 • guide
  Dyson Coralle hair straightener used by model to curl hair

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson