Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Diffuser gebruikt door model om haar te stylen

Dyson viert de zomer van roze

Dyson omarmt de huidige roze en barbiecore-trend en verwelkomt de levendige iron/fuchsia en fuchsia/nikkel-kleur als onderdeel van haar haarstylingassortiment. Deze bestaat uit de iconische Dyson Supersonic™ föhn, de veelzijdige Dyson Airwrap™ multistyler en de innovatieve Dyson Corrale™ stijltang.

 • model met Dyson Supersonic föhn
 • Dyson Corrale™ stijltang (nikkel/fuchsia)
 • Model met Dyson Airwrap
Dyson Airwrap wordt gebruikt om haar te stylen in de Dyson Demo Store

Ga naar de Dyson Demo Store en zeg vaarwel tegen haarproblemen

Voor advies op maat en informatie over hoe je je kapsel kunt stylen, kun je een afspraak maken met het Dyson Demo Store Beauty Lab.

Dyson Corrale, Dyson Airwrap en Dyson Supersonic

Ontdek Dyson haarstyling

Beschermt tegen extreme hitteschade. Met meer nadruk op
controle en minder op hitte.

 • guide
  Model met kort en gekleur haar

  Haarschade door verven is terug te voeren naar wat er op moleculair niveau gebeurt. Dus als je je haar hiertegen wilt beschermen, moet je het ook op dat niveau beschermen. Dyson heeft gekleurd haar onder de microscoop gelegd om te onderzoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het langer gezond en vitaal blijft en zijn glans behoudt.

 • guide
  Model gebruikt Dyson Corrale stijltang om het haar te stylen

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson