Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Onze stofzuigers verwijderen vuil, afval en haren van huisdieren uit elke hoek van je huis.

Wat zijn de voornaamste oorzaken van allergenen binnenshuis?

Gemiddeld brengt 90% van de inwoners van het VK en de VS 22 uur per dag binnen door.¹ En in de VS is de concentratie van sommige verontreinigende stoffen binnen twee tot vijf keer zo hoog als buiten.²

Dit kan leiden tot problemen als gevolg van onzichtbare allergenen binnenshuis, zoals stofmijten, schimmel, huidschilfers van huisdieren en pollen, die voorkomen op allerlei voorwerpen, in kleding en in verborgen hoekjes.

Hoe ernstig deze allergenen zijn voor jouw gezondheid en welzijn, hangt af van je immuunsysteem.

 • Dyson draadloze stofzuiger zuigt kattenhaar op
Luchtreiniger houdt huis droog en goed geventileerd
Dyson purifiers

Ontdek de Dyson luchtreinigingstechnologie

Ontworpen voor een gezonder huis

 • News
  -

  Pollen pieken tijdens de lente en de zomermaanden. Wereldwijd maakt 29% van de mensen zich zorgen over stof en pollen in hun huizen.

  Lees verder

 • News
  -

  Sinds het begin van de Covid-19-pandemie is thuiswerken - ten minste een deel van de tijd - voor mensen over de hele wereld het nieuwe normaal geworden. Het is belangrijk om een eigen plek te hebben om creatief te zijn, verbinding met collega’s te maken en productiever te werken, maar met het schoonhouden van je geïmproviseerde kantoor heb je er een extra taak bij.

  Lees verder

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson