Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Woman with dark, colour-treated hair

Vijf tips om gekleurd haar gezond te houden

Haarschade door verven is terug te voeren naar wat er op moleculair niveau gebeurt. Dus als je je haar hiertegen wilt beschermen, moet je het ook op dat niveau beschermen. Bij Dyson hebben we meer dan £ 100 miljoen geïnvesteerd in onderzoek naar de wetenschap van het haar. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door honderden haardeskundigen, wetenschappers en stylisten die in dienst zijn van Dyson. We hebben gekleurd haar onder de microscoop gelegd om te onderzoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het langer gezond en vitaal blijft en zijn glans behoudt.

Woman with blonde, colour-treated hair

Dyson Coralle, Dyson Airwrap and Dyson Supersonic

Ontdek Dyson haarstyling

Bescherm tegen schade door extreme hitte. Met meer focus op controle en minder afhankelijk van hitte.

 • News
  -

  Of je nu gladde of steile lokken of volumineuze krullen wilt, het geheim van styling tijdens het föhnen zit in de juiste föhnborstel. Dyson geeft tips!

  Lees verder

 • News
  Corrale

  Je hoeft geen stylist te zijn om de kunst van het krullen met een stijltang onder de knie te krijgen. Of je nu bouncy waves of glamorous krullen wilt creëren, Dysons Global Style Ambassadeurs geven hun tips & tricks.

  Lees verder

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson