Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Luchtkwaliteit beïnvloedt de slaap

Welke invloed heeft de kwaliteit van de binnenlucht op je slaap?

Van onze tijd brengen we tot 90% binnenshuis¹ en ruim 17 jaar slapend door. Onze micro-omgeving van de slaap bevat een spectrum aan biologische deeltjes, en met gemiddeld acht uur per nacht aan slaap zijn we dagelijks gedurende lange tijd blootgesteld aan luchtverontreiniging in de slaapkamer.

Verontreiniging van de binnenlucht kan ten koste gaan van de kwaliteit en de voordelen van je slaap.

De luchtkwaliteit kan variëren afhankelijk van het seizoen, de locatie, de luchtvochtigheid, de temperatuur en veel andere omstandigheden bij jou in huis. We gaan dieper in op de relatie tussen verontreiniging van de binnenlucht en slaap, en geven je tips om de luchtkwaliteit in je slaapkamer te verbeteren.

 • Haar en huidschilfers van huisdieren
Luchtkwaliteit beïnvloedt de slaap - vrouwen slapen in twee verschillende ruimtes
 • Temperatuur en vochtigheid regelen - vrouw die slaapt in een kamer met gereinigde lucht
Dyson purifiers

Ontdek Dyson luchtreinigers

Ontworpen om een gezonder huis te creëren

 • News
  -

  Pollen pieken tijdens de lente en de zomermaanden. Wereldwijd maakt 29% van de mensen zich zorgen over stof en pollen in hun huizen.

  Lees verder

 • News
  -

  Sinds het begin van de Covid-19-pandemie is thuiswerken - ten minste een deel van de tijd - voor mensen over de hele wereld het nieuwe normaal geworden. Het is belangrijk om een eigen plek te hebben om creatief te zijn, verbinding met collega’s te maken en productiever te werken, maar met het schoonhouden van je geïmproviseerde kantoor heb je er een extra taak bij.

  Lees verder

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson