Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Refurbished Dyson machines met accessoires en recyclebare verpakking.

Dyson Refurbished

Recycled. Refurbished. Renewed.

Ontworpen om echte problemen op te lossen. Gebouwd om lang mee te gaan in echte huizen. En nu vakkundig vernieuwd om te blijven presteren in jouw huis.

Direct van Dyson Refurbished
Een Dyson stofzuiger uit elkaar gehaald.

Hoge prestaties met een lagere impact

Onze machines zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor ze minder vaak vervangen of gerecycled hoeven te worden. Het opknappen van een machine verlengt de levensduur, waardoor er minder nieuwe onderdelen en grondstoffen nodig zijn.

 • Getest en gecertificeerd

  Alle Dyson Renewed machines worden zorgvuldig geïnspecteerd, volledig onderhouden en getest om er zeker van te zijn dat ze aan onze kwaliteitsnorm voldoen.

  Schoongemaakt en ontsmet

  Alle oppervlakken en onderdelen worden grondig gereinigd en ontsmet, en waar nodig voorzien van originele reserveonderdelen.

 • Garantie en deskundige ondersteuning

  Onze 40 dagen geld-terug-regeling en een jaar Dyson garantie zijn van toepassing op elke refurbished machine. Bij vragen biedt een Dyson expert direct online ondersteuning.

  Gloednieuwe recyclebare verpakking

  Alle Dyson Renewed machines zijn verpakt in een gloednieuwe recyclebare doos. Veilig voor schadevrij transport en efficiënt voor minimaal afval.

Een refurbished stofzuiger wordt gereinigd door een Dyson expert.

Hoe Dyson Renewed werkt

Baanbrekende Dyson technologie, refurbished door ons toegewijde team van experts. Geïnspecteerd, hygiënisch gereinigd, getest en vernieuwd. Gegarandeerd volgens onze compromisloze normen.

Video Transcript

Videotranscript openen
 • 1. Zorgvuldig geïnspecteerd

 • 2. Deskundig gereinigd en getest

 • 3. Vernieuwd met originele onderdelen

 • 4. Kwaliteit gecontroleerd en gecertificeerd

Dyson Refurbished veelgestelde vragen

Wat is een Dyson Refurbished machine?

Dit zijn gecertificeerde refurbished machines die eerder door Dyson zijn verkocht en teruggestuurd.

Hoe worden Dyson machines refurbished?

Elke machine wordt hygiënisch grondig gereinigd, getest en geïnspecteerd om te voldoen aan de Dyson kwaliteitsstandaard. Originele Dyson onderdelen worden gebruikt waar vervanging nodig is.

Kan ik mijn refurbished Dyson-machine retourneren?

Ja, ons 40 dagen geld-terug-garantie geldt voor alle machines, of ze nu refurbished of nieuw zijn.

Zit er garantie op refurbished Dyson-machines?

Ja, op alle refurbished machines (in uitstekende en goede staat) zit een Dyson garantie van een jaar. Kijk op de pagina van de machine voor volledige informatie over de garantie.

Kan ik renteloze betalingen gebruiken met Dyson Refurbished?

Je kunt je Dyson Renewed aankoop opsplitsen in drie gelijke, rentevrije betalingen die beschikbaar zijn bij het afrekenen.

Betaal in 3 rentevrije termijnen met Klarna

 • Meld je aan bij de kassa en volg de eenvoudige stappen.
 • Minimumbestelling €199.
 • Ga voor meer informatie naar de Klarna FAQ-pagina.

Afhankelijk van status. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Dyson Limited is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority om op te treden als kredietmakelaar. Dyson Limited is geen kredietverstrekker en werkt als kredietmakelaar uitsluitend voor PayPal Krediet. PayPal Credit is een handelsnaam van PayPal (Europe) Sarl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L2449 Luxemburg.

Direct van Dyson Refurbished