Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
  • Dyson Omni-glide review stars 4.5

Veelgestelde vragen

1. Kan ik alle Dyson producten bekijken?

Onze productexperts zijn getraind in alle Dyson-producten en kunnen advies op maat geven om je te helpen de juiste Dyson-machine te vinden. We hebben niet het volledige assortiment bij de hand maar kunnen je wel adviseren over alle producten en de verschillende modellen.

2. Wat voor soort vragen kan ik stellen?

Onze productexperts zijn volledig getrained om alle vragen met betrekking tot onze producten te beantwoorden en te demonstreren. Zij helpen je dan ook graag om de juiste keuze te maken die past bij jou levensstijl.  

Neem voor vragen over reeds geplaatste bestellingen, ondersteuning voor eigenaren of klantenservice contact op met ons klantenserviceteam. Je kan de contactgegevens aan het einde van de pagina vinden.

3. Is er altijd iemand beschikbaar?

Het kan voorkomen dat onze Live demonstratie op dit moment niet beschikbaar is. Het kan voorkomen dat al onze experts in gesprek zijn. Als dit het geval is kun je je e-mail adres of telefoonnummer achter laten dan nemen onze experts contact met je op.  

Heb je een vraag met betrekking tot een eerder aangekochte machine of een bestelling die je geplaatst hebt dan is het handig om onze klantenservice te berichten. Dit kan via een van onze andere kanalen. Bekijk de andere contactmogelijkheden hieronder om de juiste persoon te vinden om mee te spreken.

Via onze support pagina kun je gemakkelijk contact leggen met onze klantenservice.

 • WhatsApp 

  Onze klantenservice staat elke dag voor jou klaar via WhatsApp. Druk hier om een WhatsApp gesprek te beginnen.

  De klantenservice is dagelijks geopend op onderstaande tijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: 8:00 - 20:00
  • Weekend: 9:00 - 18:00
 • De Digitale Assistent van Dyson

  Om een chat te starten klik je op het chat-icoon rechts onderin de pagina. Onze chatbot heeft de antwoorden op alle veel gestelde vragen. Lukt het de chatbot toch niet om je vraag te beantwoorden dan wordt je automatisch doorgeschakelt met een medewerker van onze klantenservice.

 • YouTube

  Ons YouTube-kanaal bevat instructievideo's en handleidingen voor onze producten.