V10 Snoerloos huisdieren

Grondige reiniging.
Overal waar uw huisdier komt.

Met de hoogste zuigkracht van alle snoerloze steelstofzuigers.1

1Zuigkracht getest volgens EN 60312-1 CL5.8 en CL5.9 bij de flexibele inlaat, in vergelijking tot sledestofzuigers, met vol stofreservoir, getest in de MAX modus.

Free delivery

Gratis bezorging

2 year guarantee

2 jaar gratis garantie

Hoge reinigingskracht.

Huisdieren gaan graag op ontdekking uit. Maar hun pootafdrukken, haar en huidschilfers kunnen rommel en allergenen achterlaten. De Dyson digitale V10-motor draait 125,000 toeren per minuut om hoge zuigkracht te genereren. Dus waar uw huisdier ook komt, de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger heeft de kracht om grondig te reinigen.

Ruimt de rommel van uw huisdier op.

Allergenen zoals huidschilfers, urine en speeksel, samen met stof en pollen, kunnen via de vacht van huisdieren naar binnen worden gebracht. Deze kunnen zich vastzetten op muren, meubels, kleding en andere oppervlakken, en daar verscheidene maanden blijven zitten. De Dyson Cyclone V10™ stofzuiger geeft u de kracht om dierenhaar in huis op te ruimen.
 

Pakt vuil aan.

Ongelukjes gebeuren nu eenmaal. Plasjes op harde vloeren kunnen zich verspreiden, terwijl vuil zich vast kan zetten in tapijten. De snoerloze Dyson Cyclone V10™ stofzuiger staat altijd klaar om rommel snel op te ruimen.
Free delivery

Gratis bezorging

2 year guarantee

2 jaar gratis garantie

Dringt diep door in tapijten.

In de vloerzuigmond bevindt zich een direct aangedreven motor die stugge nylon borstelharen diep in het tapijt duwt om hardnekkig vuil te verwijderen.
 

Reinigt op harde vloeren.

De zuigmond met zachte roller is bedekt met nylon om grotere stukken vuil aan te pakken, terwijl de anti-statische koolstofvezelharen fijnstof verwijderen.
 

Verwijdert huisdierharen.

Waar dieren zich ook gezellig willen nestelen, de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger verwijdert hun haar van bekleding.
 

Met geavanceerde cycloontechnologie.

14 cyclonen genereren krachten tot 79,000g om microscopische deeltjes op te vangen. Huidschilders en allergenen worden verwijderd in plaats van zich aan kleding en meubels te hechten.

Huidschilfers
van
huisdieren

Dode huidcellen

Pollen

Free delivery

Gratis bezorging

2 year guarantee

2 jaar gratis garantie

Komt overal waar huisdieren ook komen. En plekken waar ze niet kunnen komen.

De snoerloze Dyson Cyclone V10™ stofzuiger met speciaal ontwikkelde hulpstukken is gemaakt om elk plekje te bereiken.

Filtratie in het hele systeem.

Eiwitten in urine, speeksel of huidschilfers kunnen allergische reacties veroorzaken. Het filtratiesysteem van de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger in de hele machine verwijdert 99,97% van deeltjes zo klein als 0,3 micrometer.²

2Getest volgens ASTM F1977-04, getest in de MAX modus.

Dyson heeft het grootste assortiment "certified asthma & allergy friendly™" technologie.

Dyson-microbiologen werken hard met de ingenieurs van Dyson om onze machines allergenen te laten verwijderen. Daarom heeft Dyson het grootste assortiment "certified asthma & allergy friendly™" -technologie, goedgekeurd voor allergielijders door Allergy Standards Limited.

ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY en het ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY LOGO zijn gecertificeerde handelsmerken van ALLERGY STANDARDS LIMITED.

Géén rommel bij het legen van het reservoir.

Uw huisdier kan haren en andere verontreinigende stoffen van de ene plek naar de andere brengen en daarbij allergenen verspreiden. Met het 'point-and-shoot' mechanisme van de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger kunt u met één simpele handeling het stofreservoir legen.

Andere Dyson snoerloze stofzuigers:

Gebruiksduur

tot40min.*

Stofreservoir

0.54

L

Gebruiksduur

tot30min.*

Stofreservoir

0.54

L

Gebruiksduur

tot20min.*

Stofreservoir

0.40

L

*Maximale looptijd, in krachtige zuigmodus bij gebruik van een niet-gemotoriseerde accessoire.