Dyson V6 Mattress Handheld Vacuum Cleaner - Learn More | Dyson.com

Kruimelzuigers

Kies een kruimelzuiger

Hoge zuigkracht om allergenen uit uw matras te verwijderen. Blaast schonere lucht uit dan de lucht die u inademt.

Free delivery

Gratis bezorging

2 year guarantee

2 jaar gratis garantie

Uitwerpselen van huisstofmijten kunnen gemakkelijk worden ingeademd, waardoor allergieën kunnen worden veroorzaakt. Ontdek hoe.

Wat zit er verborgen in uw matras? 2 miljoen huisstofmijten en hun allergene uitwerpselen.

Huisstofmijten gedijen in warme, vochtige omstandigheden, zodat onze matrassen een ideale leef- en broedplaats ervoor zijn. Ze voeden zich met de 28 gram huidcellen die we elke maand verliezen en elke levende huisstofmijt kan 20 allergene uitwerpselen per dag produceren.

Uitwerpselen van huisstofmijten kunnen gemakkelijk worden ingeademd, waardoor allergieën kunnen worden veroorzaakt.

Wanneer u beweegt in bed, worden de uitwerpselen verspreid. Aangezien ze slechts 0,3 micrometer groot zijn, kunnen ze gemakkelijk worden ingeademd. Veel mensen beseffen niet dat ze kunnen lijden aan allergieën die worden veroorzaakt door de uitwerpselen van huisstofmijten.

Dyson microbiologielaboratorium.

Dertien jaar geleden bouwde Dyson zijn eigen microbiologielaboratorium. Hier kweken wetenschappers van Dyson allergenen die in huis kunnen voorkomen. Ze hebben huismijtkwekerijen waar ze huisstofmijtculturen kweken.


Zo kunnen microbiologen van Dyson het gedrag van huisstofmijten en de allergenen die ze produceren bestuderen en begrijpen.


Via hun onderzoek hebben Dyson microbiologen een uiterst effectieve manier ontdekt om huismijtallergenen in matrassen te verminderen. En dat zijn geen UV-lampen of trillende onderdelen die door andere fabrikanten worden gebruikt, maar hoge zuigkracht.

UV-licht is ineffectief bij het verwijderen van allergenen.

Over andere matrasreinigers wordt beweerd dat hun UV-lampen stofmijten doden, maar dat is niet het geval. Microbiologen van Dyson hebben ontdekt dat UV-licht huismijten pas kan doden als een plek gedurende circa 60 seconden wordt belicht. En zelfs dan zou het alleen werken als de huismijten zich niet zouden bewegen op het oppervlak van de matras, wat niet het geval is.

Trilling is ineffectief bij het verwijderen van allergenen.

Over sommige matrasreinigers wordt beweerd dat hun trillende kussentjes huisstofmijten uit de matras trillen en verwijderen, maar dat is ook niet het geval. Huisstofmijten haken zich met hun pootjes vast aan vezels in de matras op ten minste 10-20 mm onder het oppervlak. Kleine trillende kussentjes in andere reinigers zijn vaak te zwak om ze los te trillen. Zelfs als ze los waren, is de zuigkracht van de machine te zwak om de huisstofmijten te verwijderen van de matras.

De Dyson V6 Mattress kruimelzuiger heeft een hoge zuigkracht: een zeer effectieve manier om allergenen te verminderen.

Onderzoek door Dyson heeft aangetoond dat een hoge zuigkracht een zeer effectieve manier vormt om allergene uitwerpselen van huisstofmijten uit matrassen te verwijderen. Hiermee wordt ook hun voedselbron, onze dode huidcellen, verwijderd en daarmee neemt de populatie van de huisstofmijten eveneens af.

Efficiënte filtratie. Blaast schonere lucht uit dan de lucht die u inademt.

De Dyson V6 Mattress kruimelzuiger vangt meer stof op dankzij gepatenteerde 2 Tier Radial™ cyclonen en houdt het stof vast. 15 cyclonen, verdeeld over twee lagen, genereren hoge centrifugaalkrachten die stof en vuil uit de luchtstroom het stofreservoir inslingeren. Het na-motorfilter vangt microscopische deeltjes tot wel 0,3 micrometer, inclusief allergenen en bacteriën. Omdat het hele systeem is afgedicht, is de lucht die uit de machine komt schoner dan de lucht die u inademt.

De gemotoriseerde borstel trilt allergenen los uit de vezels van de matras.

De vloerzuigmond van de Dyson V6 Mattress heeft een krachtige gemotoriseerde borstel. Deze draait rond om te zorgen voor een constante zuiging over de matras. De stugge nylonborstels bewegen de vezels van de matras, waardoor huismijtallergenen en vuil lostrillen.

2 Tier Radial™ cyclonen

Dyson snoerloze stofzuigers gebruiken de gepatenteerde cycloonthechnologie, net als onze machines met snoer. Hoge centrifugaalkrachten slingeren stof en vuil uit de luchtstroom het stofreservoir in. De gepatenteerde cycloontechnologie garandeert in combinatie met de Dyson digitale motor V6 dat de Dyson snoerloze machines een hoge zuigkracht bieden. Vanaf het moment dat u begint met schoonmaken, tot u klaar bent.

De hoge zuigkracht wordt gegenereerd door de Dyson digitale motor V6.

Deze motor wordt digitaal aangestuurd en draait maximaal 110.000 keer per minuut, tot wel drie keer sneller dan conventionele motoren. De motor genereert een hoge zuigkracht die diep doordringt in de matras, waardoor allergenen worden verwijderd.

Snoerloos en ergonomisch ontwerp.

Kenmerken van de Dyson V6 Mattress kruimelzuiger:

 • Dyson digitale motor V6 snoerloze kruimelzuiger. Genereert een hoge zuigkracht tot diep in de matras.

  Dyson digitale motor V6

  Genereert een hoge zuigkracht om diep door te dringen in de matras.

 • 2 Tier Radial™ cyclonen vangen meer microscopisch stof en allergenen op.

  2 Tier Radial™ cyclonen

  15 cyclonen, verdeeld over twee lagen, werken parallel voor een sterkere luchtstroom en het verwijderen van microscopisch stof en allergenen.

 • De Dyson V6 Mattress snoerloze kruimelzuiger blaast schonere lucht uit dan de lucht die u inademt. Het na-motorfilter helpt om microscopische deeltjes op te vangen tot wel 0,3 micrometer, inclusief allergenen en bacteriën.

  Efficiënte filtratie. Blaast schonere lucht uit dan de lucht die u inademt.

  Het na-motorfilter helpt om microscopische deeltjes op te vangen tot wel 0,3 micrometer, inclusief allergenen en bacteriën.

 • Gemotoriseerde matrasborstel

  Beweegt de vezels van de matras zodat stof en allergenen loskomen.

 • De Dyson V6 Mattress snoerloze kruimelzuiger is om minder geluid te maken.

  Stiller dan de Dyson V6 Trigger stofzuiger.

  Ontworpen met het oog op een lager geluidsvolume.

 • De Dyson V6 Mattress snoerloze kruimelzuiger wordt geleverd met door Dyson ontworpen accessoires voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen.

  Extra accessoires

  Door Dyson ontworpen accessoires voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen.

 • Hygiënisch legen van het stofreservoir

  Het stofreservoir is te legen met één druk op de knop. Druk eenvoudig op de knop om het reservoir te legen.

 • Tot 20 minuten krachtige zuiging.

  Dankzij de aan/uit-knop die de gebruiksduur verlengt, wordt de accu alleen gebruikt tijdens het stofzuigen.

 • The Dyson V6 Mattress snoerloze kruimelzuiger heeft een MAX-stand met extra zuigkracht voor lastige taken.

  MAX-stand

  Extra zuigkracht voor lastige taken.

Bekijk het assortiment

Help me choose

Help me bij het kiezen van een Dyson stofzuiger

Vind een Dyson stofzuiger die geschikt is voor uw woning

Help me bij het kiezen van een stofzuiger