Sledestofzuigers van Dyson

Ideeën die de sledestofzuigers van Dyson onderscheiden van andere

Dyson cyclonen verwijderen meer vuil en microscopisch stof dan alle andere cyclonen.

Ze zijn zo efficiënt dat zelfs minuscule deeltjes als stuifmeel, schimmelsporen en bacteriën worden verwijderd – deeltjes die de zakken en filters in een conventionele stofzuiger snel zouden verstoppen.

Video thumbnail van cycloon
Cycloontechnologie
transparent

Gepatenteerde cycloontechnologie

Er bestaan ook andere zakloze stofzuigers waarin cycloontechnologie wordt toegepast. Inefficiënte cyclonen echter laten het stof gewoon door, waardoor het filter verstopt raakt en de zuigkracht tijdens het gebruik vermindert.

Dyson cyclonen zijn efficiënter dan alle andere cyclonen. Ze genereren centrifugaalkrachten tot 313.000 G, waardoor stof en vuil uit de luchtstroom worden geslingerd. Zelfs minuscule deeltjes van 0,5 micron komen zo direct in het stofreservoir terecht.

Video thumbnail van cycloontechnologie
Filtratie

De uitblaaslucht is schoner dan de lucht die u inademt

Dyson stofzuigers bevatten de efficiëntste cyclonen en zijn volkomen luchtdicht ontworpen. De lucht die het systeem verlaat is schoner dan de lucht die u inademt. Juist daarom zijn Dyson stofzuigers zeer geschikt voor mensen met allergieën.

Schimmelspoor

Verwijdert allergenen

Veel andere stofzuigers bevatten inefficiënte cyclonen, zodat microscopische deeltjes als schimmelsporen en stuifmeel in het filter terecht komen. Als het apparaat niet goed is afgedicht, kunnen deze allergenen en andere microscopische deeltjes weer in de omgevingslucht worden uitgeblazen.

Dyson stofzuigers bevatten de efficiëntste cyclonen en zijn volkomen luchtdicht ontworpen. Wat in de stofzuiger terecht komt, verdwijnt in het stofreservoir – niet in de kamer.

Vloerzuigmond van Dyson

Vloerzuigmonden die ondanks hun hoge zuigkracht toch moeiteloos vooruit te duwen zijn

Andere stofzuigers zijn vaak een compromis tussen gebruiksgemak en zuigkracht, maar in de machines van Dyson gaan beide optimaal samen. Al onze stofzuigers zijn immers ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en maximale zuigkracht - tegelijkertijd.

Close-up van vloerzuigmond in een hoek van 45 graden tegen een zwarte achtergrond

Ontworpen voor gebruiksgemak en efficiënte verwijdering van stof en vuil op alle vloeren

Als andere vloerzuigmonden gemakkelijk vooruit te duwen zijn, komt dat mogelijk door verminderde zuigkracht – ze zuigen zich minder vast aan de vloer.

Onze ingenieurs hebben over de Dyson vloerzuigmonden even lang nagedacht als over de rest van de machine. Alle vloerzuigmonden van Dyson laten zich moeiteloos vooruit duwen, zonder compromis in zuigkracht. Ze zijn zo ontworpen dat ze op alle vloertypen - harde vloeren, vloerbedekking en tapijt - optimaal presteren qua zuigkracht en reinigingsvermogen.

Voor alle Dyson sledestofzuigers geldt:

 • Hygiënisch legen van het stofreservoir

  Druk op de knop om het vuil te verwijderen.

 • Extra accessoires

  Alle Dyson stofzuigers worden geleverd met door Dyson zelf ontworpen accessoires voor het schoonmaken van plekken in huis die lastig te bereiken zijn.

 • Verzameling filters en andere stofzuigeronderdelen

  Geen bijkomende kosten

  De stofzuigers van Dyson zijn zakloos en voorzien van een wasbaar filter dat een leven lang meegaat. Er zijn dus geen bijkomende kosten.

 • 5 jaar garantie

  5 jaar garantie

  Alle sledestofzuigers van Dyson worden geleverd met een garantie van 5 jaar op onderdelen en arbeid.

Help me choose

Help me bij het kiezen van een Dyson stofzuiger

Vind een Dyson stofzuiger die geschikt is voor uw woning

Help me bij het kiezen van een stofzuiger