Dyson V11 snoerloze stofzuigers | Over de accu | Dyson.nl

Uw apparaat aanzetten

De Dyson V11™ accu en het controlesysteem werken samen om te berekenen hoeveel de resterende gebruiksduur betreft. Dit wordt vervolgens weergegeven op het LCD-scherm.

Het systeem berekent de gebruiksduur aan de hand van een algoritme dat in de loop van de tijd ‘leert’ hoe uw apparaat werkt. Dat kan betekenen dat de getoonde gebruiksduur in het begin niet klopt, omdat het algoritme zich nog moet aanpassen aan de accu. Naarmate het echter leert, zal het nauwkeuriger berekenen hoeveel vermogen nog resteert. De maximale gebruiksduur van uw machine blijft ongewijzigd, terwijl het algoritme leert om het resterende vermogen nauwkeuriger te meten.

Uw accu opladen

Het is belangrijk om de machine volledig op te laden voordat u deze voor het eerst gebruikt en na elke schoonmaakbeurt. Dit helpt om de nauwkeurigheid van het algoritme te verbeteren. De batterij is ontworpen om permanent te worden opgeladen, en dit zorgt ervoor dat uw stofzuiger volledig is opgeladen wanneer deze de volgende keer wordt gebruikt. Zodra de accu volledig is opgeladen, gebruikt uw machine geen elektriciteit meer.

Accu prestatie

Alle accu's verschillen van elkaar en kunnen gedurende hun levensduur ook verschillend presteren. De gebruiksduur van de machine wordt beïnvloed door de reinigingsmodus die u gebruikt en door de hoeveelheid stroom die voor verschillende oppervlakken nodig is – hoogpolige tapijten kosten bijvoorbeeld meer energie dan laagpolige. Daarnaast verschillen alle accu's enigszins van elkaar, wat van invloed kan zijn op de hoeveelheid vermogen die ze kunnen leveren.

U kunt de gebruiksduur en de levensduur van uw accu positief beïnvloeden door de modus te gebruiken die het best past bij uw schoonmaakklus, en de Boost modus alleen te gebruiken voor intensieve reiniging.