Haal het maximale uit uw Dyson V8 stofzuiger

Klaar om grip te krijgen op uw apparaat? Lees verder voor tips en onderhoudsadvies, zodat u het apparaat ten volle kunt benutten.

Kijk en leer meer over uw stofzuiger

Voor een langere gebruiksduur

Uw apparaat komt uit de verpakking in de MAX-stand voor lastige klussen. Zet hem, om hem tot de volle 40 minuten te kunnen gebruiken, op de normale stand.

Het reservoir legen

Ons nieuwe mechanisme om het reservoir te legen schraapt in één handeling de behuizing schoon, zodat u het vuil nooit hoeft aan te raken. Haal de rode hendel bovenop het apparaat over tot de behuizing volledig vrijkomt en het reservoir kan worden geleegd.

Gemakkelijk toegankelijk oplaadstation

Het opbergstation kan aan de muur worden bevestigd, zodat uw stofzuiger tijdens het opladen gemakkelijk bereikbaar blijft. Opladen tussen schoonmaaksessies in is een eenvoudige manier om de potentiële gebruikstijd zo lang mogelijk te houden. En bij intelligent opladen, raakt de stofzuiger niet oververhit.

Direct aangedreven vloerzuigmond

Voor gebruik op alle vloertypen. Bij gebruik van de geavanceerde tapijtreinigingsfuncties reinigt hij diep zodat u stof, haar van huisdieren en zelfs hardnekkig vuil kunt verwijderen.

Vloerzuigmond met zachte roller

Onze eerste zachte vloerzuigmond is speciaal ontworpen voor het reinigen van harde vloeren. Hij verwijdert tegelijkertijd fijn en grover vuil, dus u hoeft u niet door viezigheid heen te werken.

Kies het juiste hulpmiddel voor de klus

Uw Dyson V8 stofzuiger wordt geleverd met een set speciale hulpmiddelen om overal in huis vuil te verwijderen. Deze kunnen er dankzij de nieuwe snelsluitingen eenvoudig op of af worden geklikt.

Gemotoriseerde miniborstel

Gebruik dit hulpmiddel in de kruimelzuigstand om alle soorten vuil te verwijderen uit moeilijk bereikbare plaatsen - zoals trappen, bekleding en auto-interieurs. Hij is ook ideaal voor het reinigen van matrassen.

Combinatie-accessoire

Druk op de ontgrendelingsknop om het mondstuk om te zetten in een afstofborstel. Kan als steelstofzuiger of als kruimelzuiger worden gebruikt voor het reinigen van ventilatieopeningen, tafelbladen, kofferruimtes van auto's, en trapleuningen.

Kierenzuiger

Ook geschikt, als steelstofzuiger of kruimelzuiger, om vuil uit de verste hoeken en gaten te verwijderen. Maak plinten, schilderijrails, en de ruimte tussen kussens schoon.

Wij vinden het onderhoud
van uw Dyson-apparaat net zo belangrijk als uzelf

Bezoek ons YouTube-kanaal voor tips over het wassen van filters, het reinigen van uw borstel enzovoort. Als u ons wilt spreken, kunt u contact opnemen via onderstaande links.

Vraag het Dyson

Wij staan klaar om u te helpen

Dyson biedt meer dan alleen de stofzuiger in de doos. U kunt op ons rekenen voor ondersteuning tijdens de volledige levensduur van uw stofzuiger. Wanneer u hulp of advies nodig hebt, kunt u altijd een beroep doen op onze experts via onze gratis hulplijn, per e-mail of online.

Online

www.dyson.nl/ondersteuning

E-mail

help@dyson.nl

Sociale media

Facebook: facebook.com/DysonBenelux

Telefoon

0800-0206203