Ontdek de Dyson Pure Cool™ Link luchtreiniger

Luchtreiniging
het hele jaar door.

Dyson luchtreinigers verwijderen 99,95% van de deeltjes van slechts 0,1 micrometer uit de lucht.1 In de automatische stand controleert uw luchtreiniger automatisch de luchtkwaliteit binnenshuis en past hij de luchtstroom daarop aan. Dus als u de lucht in uw kamer eenmaal hebt verbeterd, helpt uw luchtreiniger u dat zo te houden.

1Getest volgens EN1822.

En een luchtreinigende ventilator in de zomer.

Als het warm is, hebt u wellicht niet alleen behoefte aan luchtreiniging, maar ook aan persoonlijke verkoeling. Hiervoor heeft u geen aparte machine meer nodig. De sterkste instellingen van uw luchtreiniger zorgen voor een gelijkmatige verkoelende luchtstroom in de hele kamer.

Controleert,
reageert en reinigt automatisch.

U kunt de luchtkwaliteit in uw huis gemakkelijk controleren en actuele gegevens hierover zien - rechtstreeks op uw Dyson Link app.2

Ontdek meer

Controleert de luchtkwaliteit binnenshuis en buiten.2

Reageert automatisch of met afstandsbediening.

Rapporteert uw gebruik en de historische luchtkwaliteit.

Instellen en verder niet aan denken.

In de automatische stand controleert uw luchtreiniger automatisch de luchtkwaliteit in huis en past hij de luchtstroom hierop aan. Dus als u de lucht in uw kamer eenmaal hebt verbeterd, helpt uw luchtreiniger u dat zo te houden.

Nieuw: automatische nachtstand. Ook geschikt voor lichte slapers.

Druk op de knop en uw luchtreiniger blijft de luchtkwaliteit controleren en hierop reageren terwijl u slaapt, maar alleen in de stilste standen.

Reinigt de lucht in de hele kamer.

Dyson luchtreinigers gebruiken een onafhankelijke motor voor een gelijkmatige oscillatie en verspreiden en circuleren gezuiverde lucht in de hele kamer.

Past op een velletje A4-papier.

De Dyson luchtreiniger neemt weinig ruimte in beslag: hij past gemakkelijk op een velletje A4-papier. U hebt er dus altijd wel een plekje voor.

Sommige andere luchtreinigers kunnen mogelijk schadelijke deeltjes afgeven.

Sommige andere luchtreinigers hebben een hoge luchtinstroomsnelheid. Dit betekent dat ze lucht door hun filters persen. Hierdoor kunnen mogelijk schadelijke verontreinigende stoffen weer in de kamer terechtkomen.

Een Dyson-luchtreiniger
laat ze niet ontsnappen.

Ze hebben een lagere instroomsnelheid van de lucht, gecombineerd met een zeer doeltreffend HEPA-filter. Daardoor blijft 99,95% van deze mogelijk schadelijke verontreinigende stoffen achter in het filter.1

Reiniging via het Dyson 360° HEPA-filter in glasvezel. Luchtverspreiding via Air Multiplier™ technologie.

Ontdek de technologie

Help me bij het kiezen van een Dyson

Vind een Dyson Air Multiplier apparaat dat geschikt is voor u.

Hulp bij het kiezen.