De nieuwe manier om uw haar te stylen.

Trekt aan en wikkelt het haar om het opzetstuk met behulp van lucht.

De Dyson Airwrap™ styler trekt haren aan en wikkelt ze met behulp van lucht om de opzetstuk. Met behulp van een aërodynamisch verschijnsel, het Coanda-effect geheten, wordt lucht afgebogen waardoor de haren naar de opzetstuk worden geleid. Geen klemmen, handschoenen of onhandige wikkelmechanismen. Enkel volumineuze krullen en golvend haar.

Volumineuze krullen en golvend haar.

De Dyson Airwrap™ styler gebruikt lucht om volumineuze krullen en golvend haar te creëren.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Glad haar, alsof het is geföhnd.

De Coanda-luchtstroom van de Dyson borstels trekt het haar aan en lijnt het uit. Voor een gladmakende afwerking met een resultaat zoals een stylist uw haar zou stijlen.

Tegelijk stylen en drogen.
Zonder te hoge temperaturen.

Dyson Airwrap™ styler is bedoeld om uw haar te stylen wanneer het handdoekdroog is. Doordat het water in uw haren wordt gecombineerd met een krachtige luchtstroom en gecontroleerde warmte, kunt u stylen en drogen tegelijk, zonder hoge temperaturen.
A woman holding the Dyson digital motor V9
“Te hoge temperaturen kunnen het haar beschadigen. Daarom gebruiken we intelligente warmteregeling.” Ella Brimelow, Senior Fluid Dynamics Engineer
Accessoires variëren per versie.
Le sèche-cheveux Dyson Supersonic Edition Professionnelle a été repensé et amélioré pour les professionnels de la coiffure.

Opbergdoos

In de opbergdoos, ontworpen door James Dyson, kunt u uw Dyson Airwrap™ styler en de opzetstukken veilig opbergen. Met een lichtbruine buitenkant, een voering van zachte stof en een magnetische sluiting.

Koop bij Dyson