Technologie

Gebruik het Coanda-effect om het haar te stylen.

A woman holding the Dyson digital motor V9

Aangedreven door de Dyson digitale motor V9.

De Dyson Airwrap™ styler wordt aangedreven door de Dyson digitale motor V9. Deze motor draait tot 110.000 keer per minuut, genereert 3,2 kPa en is daarmee krachtig genoeg om de luchtdruk te produceren die nodig is om het Coanda-effect te creëren.

Wat is het Coanda-effect?

Het Coanda-effect is een aërodynamisch verschijnsel. Wanneer lucht met de juiste snelheid en druk wordt aangedreven, volgt dit van nature een aangrenzend oppervlak, waarbij de omringende lucht wordt meegevoerd. De Dyson Airwrap™ styler creëert een draaikolk van lucht rondom de opzetstuk die de haren zachtjes aantrekt, om de opzetstuk wikkelt en krult.
“Onze digitale motortechnologie produceert een snelle luchtstroom met hoge druk die nodig is om het Coanda-effect te creëren.” Graham Donald Senior Motor Drives Engineer

De wetenschap van stylen zonder te hoge temperaturen.

U kunt uw haar stylen door de positie en vorm te wijzigen van de waterstofbruggen die het haar in model houden. Ontdek hoe de Dyson Airwrap™ styler dit doet zonder te hoge temperaturen.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Intelligente warmteregeling.

Temperaturen van meer dan 150 °C kunnen leiden tot beschadiging door warmte. Boven de 230 °C smelt het haar. De thermistor van de Dyson Airwrap™ styler meet de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 keer per seconde. Deze gegevens worden doorgestuurd naar de microprocessor van de styler, die het verwarmingselement op intelligente wijze aanstuurt, waardoor de temperatuur lager dan 150 °C blijft. Zo wordt beschadiging door hoge temperaturen voorkomen.

Koop bij Dyson