Ondersteuning voor uw Dyson Supersonic™ föhn

Hier vindt u instructievideo's, handige tips, uw gebruikershandleiding en meer.

Activeer uw garantie

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe Dyson haarstyling technologie en ontvang exclusieve aanbiedingen wanneer u uw föhn registreert.

Aan de slag

Uw föhn is gemakkelijk te gebruiken, maar als u een stapsgewijze handleiding wilt zien, bekijk dan onze instructievideo.1
1U kunt een andere versie van de Styling concentrator gebruiken dan weergegeven.

Uw föhn gebruiken

We hebben nieuwe Dyson Supersonic™ föhnaccessoires toegevoegd en opnieuw ontworpen, zodat u de beste resultaten voor uw haartype kunt creëren. Welke accessoire u ook heeft, de onderstaande video's helpen u de gewenste look te creëren.2
Smoothing nozzle Creëer een versterkte, soepele look, met volume bij de wortels en een slag aan de uiteinden.
Gentle air opzetstuk (apart verkrijgbaar in de Dyson shop) Ontworpen voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. Voeg volume toe aan de wortels of creëer textuur.
Breedtandige opzetkam (apart verkrijgbaar in de Dyson shop) Ontworpen voor krullend en getextureerd haar. Verleng het haar, of creëer vorm en volume.
Styling concentrator Opnieuw ontworpen met een breder, dunner ontwerp. Ga voor golvend haar of ga voor super strak. Het kan allemaal.
Diffuser Opnieuw ontworpen om de lucht gelijkmatiger rond uw krullen te verspreiden. Om kroezen te helpen verminderen en krullen te definiëren of gebruik het op steiler haar om volume te creëren.
De finishing touch Houd de Cold shot knop ingedrukt om de hitte uit te schakelen en uw haarstijl te fixeren of doorloop de temperatuurinstellingen totdat er geen rode LED's worden weergegeven.
De luchtstroom beheren Uw opzetstukken klikken magnetisch op en af en draaien soepel 360° zodat u de luchtstroom in de perfecte hoek kunt richten.
2Het Gentle air opzetstuk en Breedtandige opzetkam worden apart van de Dyson Supersonic™ föhn verkocht. De kleur van uw opzetstuk kan verschillen.

Uw föhn onderhouden

We raden aan om het filter eenmaal per maand te reinigen om er zeker van te zijn dat het geen haarproducten, stof en pluisjes bevat. Dit helpt om de luchtstroom te behouden. U kunt zien hoe u uw filter eenvoudig kunt reinigen in onze instructievideo.
Uw accessoires en opzetstukken zijn ontworpen om lang mee te gaan. Maar als u ooit vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met een Dyson-expert via de livechat. Of bel gratis 0800-0206203.

Meest gestelde vragen

Hoe vaak moet ik het filter schoonmaken? Om de optimale werking te behouden, heeft uw Dyson Supersonic™ föhn regelmatige zorg en onderhoud nodig. We raden aan om het filter eens per maand schoon te maken. Afval op het filter omhulsel en op het filtergaas moet worden afgeveegd met een zachte, droge doek.
Werken de nieuwe en opnieuw ontworpen opzetstukken met mijn Supersonic™ föhn? Ja, de nieuwe en opnieuw ontworpen opzetstukken zijn volledig compatibel met oudere generaties Dyson Supersonic ™ föhn.
Wat is de spanning? 230V in Europa.
Kan ik mijn föhn gebruiken wanneer ik naar landen met verschillende elektrische spanningen reis? Uw föhn is nauwkeurig ontworpen voor snel drogen en stylen op het voltage van het land waarin het is gekocht. Hierdoor kan het met optimale prestaties werken. Aangezien de spanning van land tot land varieert, volgt u de richtlijnen voor gebruik in het garantie-gedeelte van uw gebruikershandleiding, die hieronder te vinden zijn.

Gebruikershandleiding

Download uw Dyson Supersonic™ föhn handleiding.