Dyson Airblade™ handdroger - Casestudy Coca-Cola London Eye
The Coca Cola London Eye

 

Het bedrijf

De Coca-Cola London Eye is een van de bekendste bezienswaardigheden in het Verenigd Koninkrijk en trekt jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers van over de hele wereld.

"Onze Dyson Airblade Tap handdrogers bieden een veel stijlvollere, eenvoudigere ervaring in de toiletruimte, die bij ons hypermoderne merk past."

Davey Barrett, Show Services Manager

Dyson Airblade Tap Solution

Het probleem

Slechte ervaring in de toiletruimteRob Osborne, Architect: "De bestaande toiletten waren zeer oud en kwamen niet overeen met de iconische sfeer van de London Eye.”
De ouderwetse, gewone handdrogers zagen er eenvoudig uit, veroorzaakten rijen door de lange droogtijd en leidden tot water op de vloer van de toiletruimte, omdat klanten van de wastafel wegliepen.
De Coca-Cola London Eye is een technische bezienswaardigheid van wereldniveau, maar de toiletruimtes leverden niet de bijpassende wow-factor.

De oplossing


De Dyson Airblade Tap handdroger


Schonere toiletruimtes

Met Airblade™ technologie in een kraan worden de handen boven de wastafel gewassen en gedroogd, dus er druppelt geen water op de vloer.


Snellere droogtijd

Dankzij de droogtijd van 12 seconden hoeven klanten minder lang in de toiletruimte te wachten en gaan ze niet meer met vochtige handen weg, wat een gevaar voor de hygiëne is.

Meer ruimte

Doordat handen wassen en drogen nu op dezelfde plaats gebeurt, is er nu waardevolle ruimte in de toiletruimte beschikbaar voor extra voorzieningen voor het verschonen van baby's.

Alleen Dyson Airblade™ handdrogers hebben al deze voordelen

 • Pictogram Snelste handdrogers

  Snel

  Hoor de ervaringen van bedrijven die al Airblade™ technologie hebben.

 • Pictogrammen Meest hygiënische handdrogers

  Hygiënisch

  Standaard met HEPA filter

 • Costs less to run icon

  Kost minder in gebruik

  Tot 80% voordeliger dan andere handdrogers.

 • Pictogram Beter voor het milieu

  Beter voor het milieu

  Geen bomen gekapt, bespaart tot 81% CO2