Dyson Airblade™ handdroger - Casestudy Soldier Field
Soldier Field

Het bedrijf


Het American-footballstadion Soldier Field werd begin jaren twintig gebouwd ter herinnering aan de Amerikaanse soldaten die in de oorlog waren omgekomen. Tegenwoordig is het een beeldbepalend gebouw voor de stad Chicago en biedt het nog altijd onderdak aan football en een groot aantal andere sporten en evenementen.

Quote box

"De Dyson Airblade™ handdroger levert Soldier Field meerdere voordelen op: lager verbruik van papieren handdoeken, schonere toiletruimtes en kostenbesparingen."

Michael Ortman, Director of Operations

Dyson Airblade dB hand dryers

Het probleem

Jaarlijks bezoeken meer dan 1,5 miljoen toeschouwers Soldier Field, waardoor het opruimen van weggegooide papieren handdoeken en het voortdurend bijvullen van de houders in de toiletruimtes een aanzienlijke belasting vormen.

De oplossing


Dyson Airblade dB handdrogers.


Minder onderhoud

Airblade™ technologie heeft geen verbruiksartikelen, zoals papier, nodig om handen te drogen. In plaats daarvan produceert het twee krachtige luchtvelden die het water snel en hygiënisch van de handen afvegen. Er is dus geen rommel en er hoeft niet bijgevuld te worden.

"Een schone toiletruimte voor onze klanten wanneer ze ons stadion bezoeken, is een van onze belangrijkste prioriteiten," aldus Michael Ortman, Director of Operations.


Lagere gebruikskosten

Een Dyson Airblade™ handdroger kan tot 18 paar handen drogen voor de prijs van één papieren handdoek. Hierdoor zijn de kosten voor papieren handdoeken bij Soldier Field jaarlijks met meer dan $12.000 teruggebracht.


Minder afval

De ecologische voetafdruk van Soldier Field is dankzij de overstap vanaf papieren handdoeken verder teruggedrongen. Per droogbeurt produceert Airblade™ technologie slechts 3,3 gr. CO2, vergeleken met 13,9 gr. CO2 per droogbeurt bij papieren handdoeken.

Alleen Dyson Airblade™ handdrogers hebben al deze voordelen

 • Pictogram Snelste handdrogers

  Snel

  Hoor de ervaringen van bedrijven die al Airblade™ technologie hebben.

 • Pictogrammen Meest hygiënische handdrogers

  Hygiënisch

  Standaard met HEPA filter

 • Costs less to run icon

  Kost minder in gebruik

  Tot 80% voordeliger dan andere handdrogers.

 • Pictogram Beter voor het milieu

  Beter voor het milieu

  Geen bomen gekapt, bespaart tot 81% CO2