Dyson V10 €80 retour

Stap over op Dyson V10 technologie

V10 €80 retour

Koop nu Recycle oude stofzuiger

 1. Beschrijving:
  Stap over op Dyson V10 technologie. Recycle uw oude stofzuiger met snoer en ontvang € 80 in waarde bij aankoop van een Dyson V10. De € 80 inruilwaarde wordt automatisch in de winkelmand verrekend.

  De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

 2. Periode:
  Aanbieding is geldig tussen 01-02-2019 en 17-03-2019.

 3. Recht op deelname:
  Deze aanbieding is geldig wanneer u *geselecteerde snoerloze Dyson toestellen aankoopt die tot de V10-reeks behoren.

  Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en hun vaste woonplaats in Nederland, België of Luxemburg hebben. Deze aanbieding kan één keer per persoon worden gebruikt en alleen indien de aankoop van het geselecteerde snoerloze Dyson Cord Free toestel in Nederland, België of Luxemburg heeft plaatsgevonden. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of promoties.

  Om van de promotie te kunnen genieten, moet u een geselecteerde snoerloze Dyson machine hebben gekocht tussen 01-02-2019 en 17-03-2019. Daarnaast zijn deelnemers verantwoordelijk voor het op juiste wijze afvoeren van hun oude stofzuiger met snoer (aangegeven in sectie e) hieronder).

 4. Dyson toestellen:
  De promotie geldt alleen op de geselecteerde snoerloze Dyson ‘Cord Free’-toestellen die in onderstaande lijst zijn opgenomen*.

  Het bedrag is als volgt (bedrag is inclusief BTW):
  Dyson V10 Machines Promotiewaarde
  Dyson v10 Motorhead € 80
  Dyson v10 Fluffy € 80
  Dyson v10 Animal € 80
  Dyson v10 Absolute € 80
  Dyson v10 Total Clean € 80

 5. De klant krijgt een onmiddellijke korting bij de kassa of bij het online uitchecken op voorwaarde dat 1) de klant het recht heeft om deel te nemen aan het aanbod in overeenstemming met deze algemene voorwaarden en 2) een van de snoerloze Dyson ‘Cord Free’-toestellen heeft gekocht uit bovenstaande lijst.

 6. Teruggave:
  Dyson is niet verantwoordelijk voor het ophalen of recyclen van de oude stofzuiger van de klant. De klant is verantwoordelijk voor het op de juiste wijze afvoeren van de oude stofzuiger met snoer door deze naar de winkel te brengen of naar het dichtsbijzijnde recycle punt.
  Recycle centra zijn beschikbaar via:
  NL: wecycle.nl
  BE: recupel.be

  Deze links zijn beschikbaar op de webstie van alle deelnemende retailers. De oude stofzuiger met snoer van de klant kan ook naar de winkel worden gebracht wanneer een van de geselecteerde snoerloze Dyson ‘Cord Free’-toestellen wordt gekocht. In alle gevallen blijft de verantwoordelijkheid voor het op de juiste wijze afvoeren van de oude stofzuiger met snoer van de klant bij de klant.

 7. Uitsluiting:
  Dealers, verkopers, hun werknemers en familieleden, en werknemers van Dyson en hun familieleden worden allen uitgesloten om aan deze promotie deel te nemen. Noch kleinhandelaars, noch verdelers worden toegestaan om in naam van hun klanten deel te nemen.

 8. Bevestiging:
  Door aan deze promotie deel te nemen, bevestigt u dat u de hierboven beschreven voorwaarden aanvaardt.

 9. Voorbehoud:
  Dyson behoudt zich het recht voor om onvolledige, onjuiste, gewijzigde of onwettige aanvragen niet te verwerken. Dyson behoudt zich alle rechten voor in geval van misbruik van deze aanbieding. Elke vraag met betrekking tot de actie kan gesteld worden van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 14u via de Dyson helpdesk Nederland 0800 020 62 03 & België 0800 39208. Via e-mail help@dyson.nl of help@dyson.be.