Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Forbes Magazine: Dyson een van ‘s werelds beste werkgevers’ en staat ook in de wereldwijde top 100 van 'Vrouwvriendelijke bedrijven'

 

Dyson is een van de ‘’s werelds best werkgevers' en staat in de Top 100 van ‘vrouwvriendelijke bedrijven’ om voor te werken, volgens twee onderzoeken gepubliceerd door Forbes, het Amerikaanse zakenmagazine.

 

Forbes werkte samen met het marktonderzoeksbureau Statista om de beste werkgevers te identificeren en daarnaast degenen die uitblinken in het opkomen voor vrouwen op het werk.

   

  • Forbes
  • Forbes

 

Voor de lijst van 's werelds beste werkgevers werden 150.000 werknemers uit 57 landen ondervraagd om te bepalen welke bedrijven uitblinken in corporate impact en imago, talentontwikkeling, gendergelijkheid en sociale verantwoordelijkheid.

 

De respondenten werd gevraagd hun "bereidheid om hun werkgevers aan vrienden en familie aan te bevelen en om andere werkgevers in hun respectievelijke bedrijfstakken die opvielen" te beoordelen. Dyson kwam binnen in de top 200 van de 800 bedrijven die wereldwijd het hoogste scoren.  

 

De lijst van 's werelds beste vrouwvriendelijke bedrijven is samengesteld na een onderzoek onder 85.000 vrouwen die bij multinationale instellingen in 36 landen werken om te bepalen welke uitblinken in gendergelijkheid, competitief salaris en sterke doorgroeimogelijkheden.

 

Laura Garza, Chief People Officer, zegt: “Dit is een zeer welkome erkenning van de reputatie van Dyson als werkgever en ook een bevestiging van onze inspanningen, zowel bij Dyson als via ons bredere bereik, om meer vrouwen aan te moedigen tot technische en leidinggevende posities."

 

“Dyson heeft de vertegenwoordiging van vrouwen in ons Executive Committee in de afgelopen 18 maanden verhoogd tot 50% en we hebben meer vrouwen in wereldwijde leidinggevende posities dan ooit tevoren. We moedigen ook meer vrouwen aan voor technische carrières via de James Dyson Foundation en het Dyson Institute, waar de vrouwelijke vertegenwoordiging meer dan het dubbele is van het nationale gemiddelde.”

 

 

INWED 2022

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson