Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
 • Feature Motif
  Prussian blue supersonic

  Black Friday bij Dyson: overzicht van de aanbiedingen

   

  Een exclusieve Black Friday deal biedt de mogelijkheid om de nieuwste innovatieve technologie te proberen voor een schoner thuis en verbeterde luchtkwaliteit. Dit jaar voor een lagere prijs met korting die oploopt tot wel € 300,-!

  Dyson V8 Total Clean - €100 korting

  De Dyson V8 Total Clean snoerloze stofzuiger biedt constante hoge zuigkracht tot 40 minuten. Deze Black Friday exclusief in het zwart te koop, inclusief gemotoriseerde vloerzuigmond voor tapijten/vloerkleden en accessoires voor moeilijk bereikbare plekken.

  Bekijk hier de aanbieding
  .

  Dyson 360 Heurist robotstofzuiger - €300 korting

  Liever schoonmaken uitbesteden? De Dyson 360 Heurist robotstofzuiger heeft een krachtige zuigkracht om je huis schoon te maken. Het intelligente vision-systeem helpt te navigeren, zodat de robot altijd weet waar het zich in de kamer bevindt. Time-of-flight-sensoren meten afstanden om te helpen bij het maken van een kaart van je huis en voortdurend de positie van de robot te bepalen. De borstelstaaf over de volle breedte zorgt ervoor dat hij overal schoonmaakt. En omdat de robot verbonden is met de Dyson Link-app, kun je het overal besturen.

  Bekijk hier de aanbieding.

  Dyson Pure Humidify+Cool - €100 korting

  De Dyson Pure Humidify+Cool luchtreinigingsventilator met luchtbevochtiging helpt de luchtkwaliteit te verbeteren. Het HEPA-filter en actief koolstoffilter vangen gassen¹ en deeltjes² op. Dankzij de Air Multiplier™ technologie wordt vervolgens schone, bevochtigde lucht door de kamer verspreid³, die alleen koelt wanneer dat nodig is. Dyson Ultraviolet Cleanse-technologie verwijdert hygiënisch 99,9% van de bacteriën in het water. Maak verbinding met de Dyson Link-app voor intelligente luchtreinigingsbediening.

  Bekijk hier de aanbieding.

  Bekijk alle Black Friday aanbiedingen hier. Het aanbod is geldig tot en met 29 november en zolang de voorraad strekt.