Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Household dust and allergens in kitchen and lounge

Huisstof verwijderen

Volgens schattingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) brengen we tot 90% van onze tijd binnenshuis door. Het is dan ook belangrijk voor ons welzijn om huisstof tegen te gaan door regelmatig schoon te maken, het huis te onderhouden en af en toe iets aan het huis te doen.

Vacuum attachment used to remove household dust on shelf
Dyson air treatment range

Ontdek Dyson luchtbehandeling

Gratis bezorging

30 dagen bedenktijd

 • News
  -

  Sinds het begin van de Covid-19-pandemie is thuiswerken - ten minste een deel van de tijd - voor mensen over de hele wereld het nieuwe normaal geworden. Het is belangrijk om een eigen plek te hebben om creatief te zijn, verbinding met collega’s te maken en productiever te werken, maar met het schoonhouden van je geïmproviseerde kantoor heb je er een extra taak bij.

  Lees verder

 • Feature
  Hoe test Dyson luchtkwaliteit?

  Luchtreinigers zijn er in vele soorten en maten, van luchtreinigers voor de hele kamer tot draagbare luchtreinigers. Zelfs binnen deze categorieën is er aanzienlijke variatie - in prijs, prestaties en uiterlijk. Dus hoe kies je de beste luchtreiniger voor jouw huis?  

  Lees verder

   

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson