Algemene voorwaarden

Voorwaarden DRTV Campagne Nederland 2017

  • a) Beschrijving: Koop nu een Dyson Big Ball, inclusief 2 extra accessoires en een handige toolbag, voor €399,- i.p.v. €559,-

   De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing;
  • b) Actieperiode: Van 08-06-2017 tot en met 30-06-2017 en alleen zolang de voorraad strekt.
  • c) Voorwaarden: De aanbieding van de Big Ball, inclusief extra accessoires en toolbag, geldt enkel bij aankopen die direct via de webshop (http://www.dyson.nl/tvbb) plaatsvinden ofwel via ons contact center middels het telefoonnummer: 0800-0206222.

   Deze actie is niet geldig in combinatie met de ING Rentepunten actie.

   U dient ten minste 18 jaar en ingezetene van Nederland te zijn. U kunt één keer gebruikmaken van de korting en uitsluitend voor aankopen in Nederland, via bovenstaande website of telefoonnummer. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties. Tevens is deze aanbieding niet geldig bij de retail kanalen die Dyson producten verkopen in Nederland. Bij Nederlandse retail kanalen die Dyson producten verkopen is gedurende deze actieperiode wel een vergelijkbare Big Ball aanbieding beschikbaar.
  • d) Retourneren/ruilen: De koper heeft niet het recht de extra ontvangen accessoires te ruilen. Wanneer u het product ruilt of gebruikmaakt van uw retour- of bezwaarrecht, dient de machine inclusief alle accessoires en toolbag te worden geretourneerd.
  • e) Uitsluiting: Dealers en wederverkopers, hun medewerkers en hun familieleden, en medewerkers van Dyson en hun familieleden, zijn uitgesloten van deelname aan deze actie. Het is winkeliers en distributeurs niet toegestaan namens hun klanten deel te nemen.
  • f) Bevestiging: Door deel te nemen aan deze kortingsactie bevestigt u dat u aan bovenstaande voorwaarden voldoet.
  • g) Voorbehoud: Dyson behoudt zich alle rechten voor in geval van misbruik van deze actie. Dyson is niet aansprakelijk voor onvolledige of zoekgeraakte documenten. Vragen, uitsluitend met betrekking tot deze promotie, kunnen worden gesteld via help@dyson.nl.