Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Contact

Klantenservice door experts, 7 dagen per week

Online ondersteuning

Live chatten

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Leveringsinformatie en retourzendingen

Bekijk leveringsinformatie en -termijnen, kosten en retourzendingen.

Bekijk leveringsinformatie

Telefoon

0800-0206203

Bekijk onze probleem oplossende pagina om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jouw probleem.

Momenteel kunnen er langere wachttijden zijn aan de telefoon of via e-mail. Bedankt voor je begrip.

Vanwege de huidige omstandigheden gelden er afwijkende openingstijden:

• Helpdesk:
    Maandag tot vrijdag: 8:00 - 20:00
    Weekend: 9:00 - 18:00

E-mail

E-mail ons op owner.support@support.dyson.nl

Zou u ons van de volgende informatie willen voorzien, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen?

• Voor-en achternaam
  • Volledig adres inclusief postcode
  • Telefoonnummer
  • Serienummer
  • Factuur of ontvangstbewijs

Voor zakelijke klanten

Als u een zakelijke of professionele klant bent, kunt u via onderstaande gegevens specifieke zakelijke/professionele ondersteuning krijgen.

Registreer uw apparaat

Activeer de garantie van uw handdroger of lamp.

Registreer uw apparaat

Installatie en specificaties

Bekijk technische informatie en installatiehandleidingen.

Bekijk apparaatspecificaties

Hoe kunnen we je helpen?

Hier vind je de ondersteuning die je nodig hebt voor jouw apparaat, direct van Dyson Experts.