Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Welkom bij Dyson ondersteuning

Gidsen en handleidingen

Zo haal je het maximale uit jouw Dyson-product.

Bekijk alle gidsen en handleidingen

Onderdelen en accessoires

Originele Dyson-onderdelen om jouw apparaat probleemloos te laten werken.

Zoek onderdelen en accessoires

Vervangende accu's

Filters voor luchtreinigingsventilatoren

Probleemoplossing

Wij helpen je stapsgewijs jouw product weer werkend te krijgen.

Begin met probleemoplossing

Reparaties en onderhoud

Inclusief arbeid en reserveonderdelen waar nodig.

Boek een reparatie of onderhoud

Dyson Demo Store

Bezoek een van onze winkels voor een persoonlijke kennismaking met onze technologie.

Bezoek een Dyson Demo Store

Leveringsinformatie en retourzendingen

Bekijk leveringsinformatie en -termijnen, kosten en retourzendingen.

Bekijk leveringsinformatie

Jouw garantie activeren

Registreer uw apparaat en krijg ondersteuning op maat, exclusieve inhoud en nog veel meer.

Online ondersteuning

Live chatten

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Sociale media

Voor zakelijke klanten

Als je een zakelijke of professionele klant bent, kun je via onderstaande gegevens specifieke zakelijke/professionele ondersteuning krijgen.