Dyson Lightcycleᵀᴹ taaklamp – Overzicht – Dyson.nl

Ontdek de Dyson Lightcycle

Free delivery icon

Gratis levering

Gratis 5 jaar garantie

Volgt op intelligente wijze het daglicht. Met een lichtkwaliteit die 60 jaar constant blijft.

Geeft het juiste licht voor het tijdstip van de dag.

"Ons lichaam kan worden beïnvloed door het veranderende spectrum van kleur en helderheid van het daglicht. Daarom past onze nieuwe lamp zich aan het daglicht op uw locatie aan."

Jake Dyson, Chief Lighting Engineer

Lichtkwaliteit die decennialang constant blijft.1 

Zonder de juiste koeling, kunnen LED's snel oververhit raken, waardoor ze vervagen en verkleuren. De Dyson Lightcycle™ taaklamp gebruikt koelbuistechnologie om de LED's efficiënt te koelen, waardoor de lichtkwaliteit 60 jaar lang constant blijft.1 Hierdoor kunnen de kleur en helderheid op betrouwbare wijze worden aangepast.

Past zich op intelligente wijze aan,
aan het tijdstip van de dag, uw leeftijd of uw bezigheid.

Bekijk hoe de Dyson Lightcycle™ het licht volgt, detecteert en aanpast, waardoor de verlichting de hele dag optimaal is.

We brengen vaak wel 90% van onze tijd binnenshuis door. Slechte verlichting kan echter nadelig zijn voor onze ogen en zelfs voor ons welzijn.

De Lightcycle™ taaklamp is ontworpen om de gezichtsscherpte te verbeteren.2 

Zelfs als u het niet merkt, kunnen weinig licht, schittering of flikkering leiden tot vermoeide ogen.3 De Dyson Lightcycle™ taaklamp biedt een helderheid van meer dan 1000 lux, gecombineerd met bescherming tegen schittering en lage optische flikkering4 – beter dan de aanbevolen niveaus voor studeren. 

Volgt het daglicht en geeft het juiste licht voor het tijdstip van de dag.

In tegenstelling tot de meeste lampen, die altijd hetzelfde licht geven, past de Lightcycle™ taaklamp zijn kleurtemperatuur en helderheid in de loop van de dag aan. De lamp regelt het blauwe licht ten opzichte van het daglicht en biedt zo het juiste licht voor het tijdstip van de dag.

Past helderheid automatisch aan voor uw leeftijd.

Naarmate we ouder worden, worden onze oogspieren zwakker en de lenzen harder. Daarom hebben we tot vier keer zoveel licht nodig. De Lightcycle™ taaklamp past zich autmatisch aan om de aanbevolen helderheid voor uw leeftijd te geven.

Het juiste licht binnen handbereik.

Licht dat op u persoonlijk is afgestemd is mogelijk dankzij de Dyson Link app. Deze app communiceert voortdurend met de lamp om het licht aan te passen aan uw locatie en dagelijkse routine.

Download de Dyson Link app

Download de Dyson Link App in de Apple Store Download Dyson Link app Google Play