Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Purifier Hot+Cool logo
Dyson Purifier Hot+Cool verwarmingsventilator

Dyson Purifier Hot+Cool™ verwarmingsventilator

Zuiver uw bedrijf met warme of verkoelende lucht, met de luchtreinigende verwarmingsventilators van Dyson.

 • Vangt ultrafijn stof, allergenen, H1N1-virus.¹
 • Verwijdert 99,95% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron.²
 

€536,36 excl. BTW

€649 incl. BTW

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Filtratie

Uitgebreide afbeelding die twee fasen van filtratie toont

Vangt verontreinigende stoffen met HEPA-filtratie

In dit Dyson luchtreiniger verwijderen volledig afgesloten HEPA- en actieve koolfilters gassen en 99,95% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron.²

Dyson luchtreinigers verwijderen deze veelvoorkomende verontreinigende stoffen uit commerciële omgevingen

 • Formaldehyde

  Verf, vernissen en printers

 • Benzeen en VOS

  Verkeer, bouwmaterialen en meubels

 • Stikstofdioxide

  Verkeer, tabak en gaskachels

 • Geuren

  Huishoudelijke dampen en koken

 • PM10

  Pollen en allergenen

 • PM5.0

  Bacteriën

 • PM2.5

  Industriële emissies

 • PM0.1

  Ultrafijne deeltjes

Circulatie

Dyson luchtreiniger die verwarmde gezuiverde lucht verspreidt in een hotelkamer

Krachtige circulatie voor het zuiveren van een ruimte van 81m³ ³

Dyson luchtreinigers sluiten geen compromissen als het aankomt op de luchtstroom voor luchtreiniging. Door geavanceerde filtratie te combineren met de Air Multiplier™-technologie genereren ze een krachtige circulatie om verontreinigende stoffen naar binnen te zuigen, en verspreiden ze meer dan 290 liter gezuiverde lucht per seconde door vergaderruimten, hotelkamers en klaslokalen.

Het testen bij Dyson gaat verder dan de industriële norm (CADR)

De ingenieurs van Dyson hebben de POLAR-test ontwikkeld om de industriële testnorm uit te dagen door het meten van filtratie, detectie en circulatie, om ervoor te zorgen dat de hele kamer goed wordt gezuiverd.

Afbeelding die de CADR-testmethode voor luchtcirculatie weergeeft

CADR is geen maatstaf voor de luchtreinigingsprestaties in een kamer van ware grootte van 28,5m³

Een extra ventilator versterkt de circulatie. Slechts één sensor meet de luchtkwaliteit.

Afbeelding die de POLAR-testmethode voor luchtcirculatie weergeeft

Dysons POLAR-test gaat verder en meet de luchtreiniging in een kamer op ware grootte van 81m³

Geen extra ventilatoren. Negen verschillende sensoren om gelijkmatige luchtkwaliteit in de ruimte te meten.

Sleuteltechnologie

Volledig afgesloten in overeenstemming met de HEPA H13-norm⁴

Ons volledig afgesloten filter- en luchtstroomsysteem bevat twee zuiveringsfasen. Om verontreinigende stoffen in het apparaat op te sluiten en ze uit de lucht die u inademt te verwijderen. Het garandeert u dat wat erin gaat, erin blijft.
 

Detecteert en rapporteert

Detecteert deeltjes en gassen in de lucht en toont realtime luchtkwaliteitsrapporten op het lcd-scherm en in de Dyson Link-app.⁵

Probleemloze automodus

Reageert automatisch om verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen en de luchtstroom te verhogen wanneer nodig.

Extra functies

Makkelijk filteronderhoud

Het verwisselen van het HEPA+Carbon-filter is snel en makkelijk, dankzij de automatische meldingen voor elk apparaat op het lcd-scherm en in de Dyson Link-app.⁵

Verwarmt en verkoelt

Verwarmt de ruimte snel met behulp van krachtige luchtverspreiding. Maakt gebruik van een intelligente thermostaat zodat er geen energie verloren gaat als uw doeltemperatuur eenmaal bereikt is.

20% stiller dan voorgaande modellen

Akoestisch ontworpen om turbulentie te verminderen, zodat het 20% stiller dan het vorige model.

Intelligente technologie

Bewaak en plan de luchtzuivering voor elke locatie met de Dyson Link-app.⁵ En bedien ze handsfree met de compatibele spraakdiensten.⁶

Diffuse modus

De luchtstroom wordt omgeleid naar de achterkant van het apparaat. Om de kamer te zuiveren, zonder dat u de luchtstroom voelt of deze u verkoelt.

Nachtmodus

Perfect voor rustige werkomgevingen of hotelkamers. Bewaakt en zuivert met behulp van de stilste instellingen, in combinatie met een gedimd display.

Specificaties

  • Oscillatie/Hoek:

   350°

  • Gebruiksduur filter:

   1 jaar voor het HEPA+Carbon-filter⁷

  • Stroomverbruik in stand-by:

   <0,5W

  • Verspreiding in de kamer:

   81m³ (conform POLAR)

  • Geluidsniveau:

   62dB⁸

  • Snoerlengte:

   1,8m

  • Lengte:

   248 mm

  • Breedte:

   248 mm

  • Hoogte:

   764 mm

  • Gewicht:

   5,5kg

 • Dyson Purifier Hot+Cool verwarmingsventilator voor- en zijaanzichten

Veelgestelde vragen

Hoeveel Dyson luchtreinigers heb ik nodig voor mijn bedrijf?

De Dyson-experts staan voor u klaar om een beter begrip te krijgen van uw bedrijfsomgeving. We zullen u adviseren over welke luchtreinigers het meest geschikt zijn voor uw ruimte en budget, en u ook informeren over onze laatste aanbiedingen.

Hoe lang gaat het filter in een Dyson luchtreiniger mee?

We raden aan het HEPA+Carbon-filter elke 12 maanden te vervangen (gebaseerd op 12 uur gebruik per dag) – dus dit kan variëren afhankelijk van het gebruik en de vervuilingsniveaus. U ontvangt een melding via de Dyson Link-app⁵ of op het lcd-scherm wanneer het tijd is om het filter te vervangen.

Moet ik het filter van mijn Dyson luchtreiniger onderhouden?

Nee, in tegenstelling tot conventionele filters die vervangen en elke maand gewassen en gedroogd moeten worden, is dat met onze filters niet nodig. U komt dus niet zonder werkende luchtreiniger te zitten. Ons filter is makkelijk en snel te vervangen, en met behulp van de Dyson Link-app⁵ of het lcd-scherm weet u precies wanneer u dit moet doen.

Kunnen meerdere gebruikers dezelfde Dyson luchtreiniger aansturen?

Ja, één Dyson Link-app account kan gebruikt worden om tot 15 aangesloten luchtreinigers aan te sturen, of een onbeperkt aantal gebruikers kan één enkele luchtreiniger aansturen. Het apparaat kiest altijd de meest recente update. Als bijvoorbeeld meer dan één persoon het schema aanpast, zal de luchtreiniger de laatst gemaakte wijziging onthouden.

Dyson Purifier Hot+Cool

Dyson Purifier Hot+Cool™ verwarmingsventilator

€536,36 excl. BTW

€649 incl. BTW

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

 • Dyson luchtbehandelingsassortiment

  Ontdek het luchtbehandelingsassortiment van Dyson

Voordelen voor u als zakelijke klant

 • 1 Gehele apparaat getest door onafhankelijk extern laboratorium Airmid (Ierland) in een testkamer van 28,5 m³, voorgeconditioneerd tot 20±3C en RH 50±5%. Influenza A (H1N1) gearosoliseerd in de testkamer en concentratie in de lucht waargenomen gedurende 60 minuten bij maximale ventilatorsnelheid. 99% efficiëntie bereikt, maar de effectiviteit in het echte leven kan verschillen afhankelijk van de werkelijke omgeving en ventilatorsnelheid. Alleen getest op Influenza A (H1N1).
 • 2 Getest op filtratie-efficiëntie bij 0,1 micron (EN1822, ISO29463). Gasopvangsnelheden variëren.
 • 3 In maximale stand. Getest op luchtprojectie (DTM801) en zuiveringsdekking in een ruimte van 81m³ (TM-003711), en verwarmingsprestaties in een ruimte van 35m³.
 • 4 Deeltjestest van DEHS-olie gespecificeerd in EN1822 binnen een ruimte gespecificeerd in ASTM F3150. Getest in Maximale modus bij IBR US, voor een totale apparaatefficiëntie van meer dan 99,95%.
 • 5 Apparaat, Wi-Fi of mobiele data, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger) zijn vereist voor het gebruiken van de app. Er kunnen standaard data- en berichttarieven in rekening worden gebracht. Het Bluetooth® -woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth. SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Dyson is onder licentie.
 • 6 Raadpleeg de Dyson Link-app voor compatibele spraakdiensten. Apple, het Apple-logo en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. Google Play, het Google Play-logo en Google Assistant zijn handelsmerken van Google Inc. Amazon Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van amazon.com, Inc. of haar affiliate-ondernemingen.
 • 7 Gebaseerd op 12 uur gebruik per dag. De levensduur van het filter kan verschillen afhankelijk van de vervuilingsniveaus.
 • 8 Bij een maximale stroomsnelheid in de zuiveringsmodus.