Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Wat eigenaren van Dyson-haartechnologie ons hebben gevraagd

Hoe beschermt Dyson-haartechnologie tegen hittebeschadiging?

Effectieve styling vereist warmte, maar na verloop van tijd kan extreme hitte de haarcortex beschadigen, waardoor het haar zwak en broos wordt, en gemakkelijk breekt. Dyson haartechnologie is ontworpen met intelligente hittecontrole die de door jou gekozen temperatuur meet en reguleert, om je haar te beschermen tegen extreme hittebeschadiging. Zo kun je stylen met meer controle en ben je minder afhankelijk van hitte.

Zijn de opzetstukken geschikt voor alle haartypes?

Ja. Onze ingenieurs testen rigoreus op verschillende haartypes en ontwerpen opzetstukken voor elk haartype, -lengte, en - stijl. En omdat we onze machines voortdurend ontwikkelen, hebben we een nieuw Flyaway-opzetstuk ontwikkeld voor de Dyson Supersonic™ föhn en de opzetstukken voor de Dyson Airwrap™ opnieuw ontworpen. 

Hoe kan ik meer leren over het stylen van mijn haar met mijn machine?

Als een eigenaar van Dyson haartechnologie kun je een gratis een-op-een virtueel consult boeken met een Dyson Stylist. Zij helpen je het meeste uit je Dyson-apparaat te halen, beantwoorden al je vragen en laten je zien hoe je verschillende looks kunt creëren die geschikt zijn voor je haartype.