Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Keuzehulp voor Dyson stofzuigers

Vind de Dyson stofzuiger voor jou

Voor het grondig reinigen van het hele huis tot het aanpakken van huisdierharen - er is een Dyson stofzuiger voor jou. Onze keuzehulp helpt je een keuze te maken.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

Ontdek alle Dyson stofzuigers

 • Draadloze stofzuigers

  Krachtige, veelzijdige en grondige reiniging voor in en om je huis. Het ontwerp is stevig maar toch licht.

 • Sledestofzuigers

  Compact ontwerp, grondige reiniging met Ball™ technologie, om gemakkelijk onder meubels en rond obstakels te kunnen reinigen.

 • Robotstofzuiger

  Reinigt je huis, of je nu thuis bent of niet. De hoge zuigkracht van Dyson in een robot.

 • Accessoires voor jouw Dyson stofzuiger

  Speciaal door Dyson ontworpen accessoires voor elke schoonmaaktaak. Ontdek al onze accessoires voor jouw Dyson stofzuiger.

De veelzijdigheid van Dyson stofzuigers voor het schoonmaken van woningen met huisdieren

Wetenschap en huisdieren. Onze hobby's.

De microbiologen van Dyson bestuderen hoe allergenen en andere microscopische deeltjes door huisdierenhaar worden verspreid – om betere manieren te vinden hoe deze kunnen worden opgenomen en opgesloten.

Veelgestelde vragen

Waarom voor een Dyson stofzuiger kiezen?

Alle Dyson stofzuigers zijn ontworpen om je huis grondig te reinigen. Onze stofzuigertechnologie is ontworpen en voortdurend getest op hoge zuigkracht op alle soorten vloeren. Daarnaast maken alle verschillende accessoires het mogelijk om zelfs de moeilijkste plekken goed schoon te houden.  

Wat is de beste draadloze Dyson-stofzuiger?

Alle Dyson draadloze stofzuigers zijn ontworpen voor een reeks aan schoonmaaktaken. De Dyson V15™ stofzuiger is onze krachtigste en intelligentste stofzuiger. De verschillende versies beschikken over andere accessoires die helpen bij verschillende schoonmaakklussen.

MyDyson logo
Phone screen showing video on how to get started with a new vacuum.

Expert handleidingen op de MyDyson™ app

Van snelstartgidsen en handleidingen tot het begrijpen van verschillende instellingen en schermen. Alles afgestemd op jou en je machine.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt