Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Vind de juiste draadloze stofzuiger voor jou

Voor het grondig reinigen van het hele huis tot het aanpakken van huisdierharen - er is een Dyson stofzuiger voor jou. Onze keuzehulp helpt je een keuze te maken.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Accessoires voor elke schoonmaaktaak. Breid de mogelijkheden van jouw Dyson uit.

Exclusief bij Dyson.nl

Je nieuwe Dyson, altijd 40 dagen op proef*

Member zijn van het Dyson Loyalty Program geeft jou veel voordelen. Eén hiervan is het profiteren van een proefperiode. Hierdoor heb je de unieke mogelijkheid om je nieuwe Dyson 40 dagen in je eigen omgeving te gebruiken. Alsnog niet tevreden? Dan kan je het product eenvoudig terugsturen.

Heb je nog geen Dyson? Meld je dan simpelweg via één klik aan voor het Dyson Loyalty Program op de checkout-pagina.

  • De veelzijdigheid van Dyson stofzuigers voor het schoonmaken van woningen met huisdieren

    Wetenschap en huisdieren. Onze hobby's.

    De microbiologen van Dyson bestuderen hoe allergenen en andere microscopische deeltjes door huisdierenhaar worden verspreid – om betere manieren te vinden hoe deze kunnen worden opgenomen en opgesloten.

Dyson Deals dagen CF

Dyson Deals Dagen

Kies jouw Dyson stofzuiger

Baanbrekende technologie.

Speciale aanbiedingen.

Ontvang tot €150 voordeel + cadeau

Veelgestelde vragen

Waarom voor een Dyson stofzuiger kiezen?

Alle Dyson stofzuigers zijn ontworpen om je huis grondig te reinigen. Onze stofzuigertechnologie is ontworpen en voortdurend getest op hoge zuigkracht op alle soorten vloeren. Daarnaast maken alle verschillende accessoires het mogelijk om zelfs de moeilijkste plekken goed schoon te houden.  

Wat is de beste draadloze Dyson-stofzuiger?

Alle Dyson draadloze stofzuigers zijn ontworpen voor een reeks aan schoonmaaktaken. De Dyson V15™ stofzuiger is onze krachtigste en intelligentste stofzuiger. De verschillende versies beschikken over andere accessoires die helpen bij verschillende schoonmaakklussen.

MyDyson logo
Phone screen showing video on how to get started with a new vacuum.

Expert handleidingen op de MyDyson™ app

Van snelstartgidsen en handleidingen tot het begrijpen van verschillende instellingen en schermen. Alles afgestemd op jou en je machine.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt