Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de noise-cancellation technologie in de Dyson koptelefoon?

De Dyson Zone™ noise-cancelling hoofdtelefoon heeft in totaal 10 noise-cancelling microfoons die 384.000 keer per seconde het omgevingsgeluid controleren, waardoor achtergrondgeluid wordt onderdrukt. De passieve demping werkt samen met de actieve ruisonderdrukking om tot 40 dB aan ongewenst geluid te onderdrukken. Je kunt je geluidsbelasting controleren door verbinding te maken met de MyDyson™ app.

Wat zijn de drie ANC-modi (Active Noise Cancellation)?

De drie ANC-modi zijn Isolatiemodus, Transparantiemodus en Gespreksmodus. De isolatiemodus biedt het hoogste niveau van actieve ruisonderdrukking voor een rijke, meeslepende audio-ervaring, bijvoorbeeld wanneer je je moet concentreren op je werk. De transparantiemodus zorgt voor een beter besef van je omgeving door audiofrequenties te versterken, zodat je meer kunt horen terwijl je het product draagt. Wanneer het reisvizier wordt gebruikt, kan de Gespreksmodus worden geactiveerd door het vizier te kantelen - de zuivering wordt uitgeschakeld om de batterij te sparen en het gesprek te versterken.

Wat is de levensduur van de batterij?

Omdat de Dyson Zone™ koptelefoon met noise cancelling zuivering en audio combineert, moest de batterijcapaciteit aanzienlijk groter zijn dan die van conventionele koptelefoons met alleen audio. De levensduur van de batterij is afhankelijk van de modus waarin je hem gebruikt - de laagste levensduur van de batterij is wanneer de zuiveringssnelheid is ingesteld op hoog, met ANC ingeschakeld. Voor alleen audio heeft het product een gebruiksduur tot 50 uur. Voor audio en zuivering is de werktijd maximaal 4 uur. Automatische uitschakeling bespaart energie als het product niet wordt gebruikt.

Hoe was het ontworpen voor comfort?

Gedetailleerde tests met echte mensen hielpen te begrijpen hoe de Dyson Zone™-hoofdtelefoon comfortabel zou zitten op elke hoofdvorm. Comfortfuncties zoals materialen, verstelbaarheid, de grip van de hoofdband en meer werden geïntroduceerd. De ingenieurs van Dyson onderzochten verschillende schuimkussens, vormen en ontwerpen om een hoofdband te ontwikkelen met precies de juiste dichtheid en veerkracht om het gewicht gelijkmatig te verdelen en de druk op het hoofd te verlichten.

Maakt de Dyson Zone verbinding met Bluetooth?

Ja. Je kunt verbinding maken met apparaten via producten met Bluetooth™ en van daaruit muziek afspelen via het apparaat.

Hoe is het opzetbare reisvizier ontworpen voor woon-werkverkeer?

Lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat het vizier kan buigen en terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor het gemakkelijk draagbaar en duurzaam is tijdens het woon-werkverkeer.

Dyson Zone™ noise cancelling koptelefoon (Satijn Zilver/Ultra Blauw)

Algehele beoordeling

60% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Uitstekende afwerking en geluidskwaliteit!

SpeeK

De koptelefoon is van extreem hoge kwaliteit, de afwerking en het gevoel zijn absoluut buitengewoon. Hetzelfde geldt voor de geluidskwaliteit - zelfs zeer verschillende genres worden zeer nauwkeurig weergegeven! (Vertaald via Google)