Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Dyson Zone™ Absolute+ noise cancelling koptelefoon (Pruisisch blauw/Koper)

Algehele beoordeling

59% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Uitstekende afwerking en geluidskwaliteit!

SpeeK

De koptelefoon is van extreem hoge kwaliteit, de afwerking en het gevoel zijn absoluut buitengewoon. Hetzelfde geldt voor de geluidskwaliteit - zelfs zeer verschillende genres worden zeer nauwkeurig weergegeven! (Vertaald via Google)

Specificaties

 • 8 ANC, 2 geluidsreductie, 1 telefonie

 • 0.08% @ 94dB 1kHz

 • 40 dB

 • 6Hz - 21kHz

 • Oplaadtijd

  3 uur

 • Bluetooth 5.0 & MyDyson™ app

 • USB-C

 • Gewicht

  0,67 kg

 • Hoogte

  200 mm

 • Lengte

  240 mm

 • Breedte

  210 mm

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat de Dyson Zone™ noise-cancelling koptelefoon volledig is opgeladen?

De Dyson Zone™ koptelefoon kan in slechts 3 uur volledig worden opgeladen. En tijdens het opladen kunt u de koptelefoon nog steeds gebruiken voor audio en luchtreiniging.

Als je koptelefoon bijna leeg is, kun je hem na 30 minuten opladen tot wel 9,5 uur afspelen. Dus minder tijd met opladen en meer tijd om op te gaan in uw geluid.

Hoe gaat de batterij van de koptelefoon langer mee?

Als de koptelefoon wordt verwijderd, wordt de 'ruststand' geactiveerd, zodat de batterij langer meegaat als deze niet wordt gebruikt. We raden u aan de hoofdtelefoon helemaal uit te schakelen als u deze niet gebruikt, zodat de batterij nog langer meegaat.

Hoe werkt de automatische aan/uit-functie?

De automatische aan/uit-functie zorgt ervoor dat het apparaat inactief wordt wanneer het door de gebruiker wordt verwijderd, om energie te besparen. Als de hoofdtelefoon in de inactieve stand staat, verbruikt hij nog steeds batterijstroom en als hij lange tijd niet wordt gebruikt, moet hij worden opgeladen omdat de batterij bijna leeg is. Als u de hoofdtelefoon met luchtzuivering uit de inactieve stand wilt halen, plaatst u deze gewoon terug op uw hoofd.

Hoe zet ik mijn koptelefoon aan/uit?

Om de koptelefoon aan te zetten, houdt u de knop Air flow op de linkeroorschelp ingedrukt om de stroom in te schakelen. Het LED-lampje wordt wit. U kunt uw hoofdtelefoon uitschakelen door de knop Air Flow maar 5 seconden ingedrukt te houden als u hem niet gebruikt. Als u de knop nog eens 5 -10 seconden ingedrukt houdt, wordt uw hoofdtelefoon gereset.

Kan ik de draadloze koptelefoon van Dyson gebruiken met andere apparaten dan smartphones?

Ja. De Dyson Zone™ koptelefoon met noise cancelling kan worden aangesloten op alle apparaten met Bluetooth-connectiviteit, zoals smartphones, tablets, laptops en smart tv's.