Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Ontdek alle Dyson-haarstylingproducten

 • Dyson Airwrap™ multistyler (2022)

  Krul. Breng in model. Föhn glad en verberg pluizig haar. Zonder extreme hitte. Nu met opnieuw ontwikkelde opzetstukken die gebruik maken van de Coanda-luchtstroom voor meer controle.

 • Dyson Airwrap™ multistyler - 1ᵉ generatie

  Krullend. Golvend. Glad geföhnd haar. Zonder extreme hitte. Ontworpen voor verschillende haartypes.
   

 • Dyson Corrale™ stijltang

  Verbeterde styling, met 50% minder haarschade.¹ Gebruik draadloos of met draad.

   

 • Dyson Supersonic™ föhn

  Droogt snel. Zonder extreme hitte. Nu met het nieuwe flyaway opzetstuk.
   

¹Thermische schade gemeten door haarsterkte, bij het creëren van een gelijkwaardige haarstijl. Getest op Corrale met flexibele vs Corrale met onbuigzame platen.

Ontdek meer

 • Shop alle haarstyling

  Shop hier alle beschikbare haarstylingproducten van Dyson. Vind exclusieve kleuren en uitvoeringen alleen op Dyson.nl.

 • Accessoires

  Magnetische opzetstukken, opbergdozen en accessoires voor de Dyson Airwrap™ multistyler, Dyson Supersonic™ Föhn en Dyson Corrale™ stijltang.

Creëer jouw perfecte stijl met onze styling tutorials

Bekijk onze haarstylingvideo's om te zien hoe je jouw gewenste look kunt creëren.

 • Dyson Corrale™ stijltang

  Glad en steil
  Tips om elk haartype in verfijnd, glad haar te veranderen.

 • Dyson Supersonic™ föhn

  Prachtige krullen en golven
  Creëer prachtige krullen en voeg volume en glans toe.

 • Dyson Airwrap™ multistyler

  Losse krullen of golven
  Ontdek hoe je losse krullen of golven creëert en fixeert.

 • Dyson Supersonic haardroger en Corrale stijltang voor professionals

  Ontdek Dyson-haarstyling voor salons en stylisten

 • Veelgestelde vragen

  Welke Dyson haarverzorgingstechnologie is geschikt voor mij?


  Of je nu een snelle manier wilt om je haar te drogen, je haar snoerloos te steilen of thuis je haar professioneel te styledrogen, ons volledige assortiment Dyson haarverzorgingstechnologie is ontwikkeld om de gezondheid van je haar te helpen beschermen.  

   
  De Dyson Airwrap™ styler gebruikt uniek ontworpen opzetstukken om je haar te stylen met lucht en zonder extreme hitte, om je te helpen je haar thuis te krullen, te golven of glad te maken.   

   
  De Dyson Supersonic™ haardroger is ontworpen om het haar snel te drogen. De opzetstukken zijn speciaal ontworpen om je natuurlijke haartype te verbeteren, te helpen om precies te stylen of om je haar voor te bereiden op verdere styling.   

  De Dyson Corrale™ stijltang is ontworpen met de optie om je haar snoerloos te stylen en ontkroezen, wat geweldig is voor het stylen onderweg. Flexibele platen helpen om de controle te verbeteren, zodat je dezelfde stijl kunt creëren met minder warmte. 

  Welke Dyson haarverzorgingstechnologie is schadelijk voor het haar?

  Jarenlang wetenschappelijk onderzoek van het haar heeft ons in staat gesteld om al onze haarverzorgingstechnologie zo te ontwikkelen dat ze de gezondheid van je haar helpt beschermen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. 

  Is de Dyson Airwrap™ haarstyler of Dyson Supersonic™ haardroger beter voor mij?

  De Dyson Airwrap™ styler is voorzien van speciaal ontworpen opzetstukken om het haar te krullen, te golven, volume te geven en glad te maken met lucht. Het helpt je om jouw specifiek gekozen stijl te bereiken, gewoon bij je thuis.  

   
  De Dyson Supersonic™ haardroger is ontworpen om snel te drogen, met opzetstukken die bijdragen om je natuurlijke haartextuur te verbeteren, je helpen om nauwkeurig te stylen of je haar voorbereiden op verdere styling, zodat je de controle hebt over de haarstijl die je wilt bereiken.  
   

  Zowel de Dyson Airwrap™ styler als de Dyson Supersonic™ haardroger zijn ontworpen om je haar te beschermen tegen schade door extreme hitte. 

Uitsnede van de Dyson Airwrap™ multistyler

Ontdek als eerste onze nieuwste technologieën, exclusieve cadeau-edities en accessoires. Ontvang daarnaast deskundig advies van Dyson-stylisten en krijg uitnodigingen voor exclusieve evenementen.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt