Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

Veelgestelde vragen

Hoe reinigt een Dyson luchtreiniger de lucht?

De Dyson luchtreinigingsventilator werkt door het trekken van lucht in de basis van de machine en het doorlopen van verschillende filters om onzuiverheden en verontreinigende stoffen te verwijderen. En vervolgens schone lucht in de kamer te verspreiden. Het bevat ook Air Multiplierᵀᴹ technologie om de lucht in de kamer te circuleren.

De luchtreiniger gebruikt geavanceerde technologieën om de lucht te zuiveren. Het bevat een HEPA-filter, die 99.95% van de deeltjes tot 0,1 micron kan opvangen en verwijderen, waaronder pollen, stof en schimmelsporen¹. Onze nieuwste modellen bevatten ook een actief koolstoffilter, dat gassen en geuren opvangt en neutraliseert.

 

¹ Filtratie-doeltreffendheid bij 0,1 micron (EN1822). Het opvangen van gas varieert.

Is een luchtbevochtiger nuttig in combinatie met een airconditioner?

Bij het inschakelen van een airconditioner in huis kan de luchtvochtigheid sterk dalen. Een te lage luchtvochtigheid kan zorgen voor uitdroging van de huid en de slijmvliezen, wat kan leiden tot een geïrriteerde keel, droge ogen en een verstopte neus. Dit kan vooral een probleem zijn in de zomermaanden, wanneer de airconditioner constant aan staat.

De Dyson Purifier Humidify+ Cool Formaldehyde™ kan helpen bij het oplossen van dit probleem. Het apparaat kan de luchtvochtigheid in huis op peil houden, terwijl het ook de lucht zuivert en je verkoelt. Door het gebruik van deze luchtbevochtiger kan je genieten van de voordelen van de airconditioning, terwijl je ook zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Hoe werkt een Dyson luchtreiniger?

Dyson luchtreinigers verwijderen gassen⁸ en 99,97% van de deeltjes uit de lucht.⁴ De Air Multiplier™ technologie verhoogt het volume van de luchtstroom en verspreidt een snelle, krachtige, gelijkmatige luchtstroom. Ze verspreiden gereinigde, schonere lucht door de hele kamer of overal waar je die nodig hebt.²

Welke Dyson luchtreiniger kan ik het best kiezen?

Al onze apparaten verwijderen verontreinigende stoffen om de luchtkwaliteit te verbeteren. De Dyson Purifier Cool Formaldehyde luchtreiniger detecteert en vernietigt ook formaldehyde³, terwijl de Dyson Purifier Hot+Cool luchtreinigingsventilator en verwarming de lucht verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer⁷.

Kan een Dyson luchtreiniger de kamertemperatuur verlagen?

Dyson luchtreinigingsventilatoren zijn ontwikkeld voor het leveren van een krachtige, persoonlijke verkoeling.⁷ Ze zijn niet bedoeld om de temperatuur van een hele kamer te verlagen, zoals een airconditioner.⁷