Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Online toegankelijkheidsbeleid van Dyson

Laatst bijgewerkt: 6 juni 2018

Dyson spant zich in om een website te bieden die toegankelijk is voor het breedst mogelijke publiek. We streven ernaar te voldoen aan de consequent hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van onze website, waarbij we de gangbare toegankelijkheidsrichtsnoeren voor optimale praktijken volgen. Om ons werk te valideren, werken we samen met onafhankelijke providers die de toegankelijkheid testen.

We streven ernaar te voldoen aan niveau A van de richtlijnen inzake toegankelijkheid, versie 2.0, van het World Wide Web Consortium (W3C). Hierin wordt uitgelegd hoe webinhoud toegankelijker kan worden gemaakt voor personen met een handicap en hoe het web gebruiksvriendelijker voor iedereen kan worden gemaakt.

Heb je problemen met de toegang tot onze inhoud?

We zijn ons ervan bewust dat we nog steeds voor uitdagingen staan wanneer het gaat om het leveren van een volledig toegankelijke website, dus we werken actief aan het verbeteren van de volgende zaken:

1. Dyson spant zich in om toegankelijke pdf's van nieuwe documenten en nieuwe producten te verstrekken. Komt u ergens op de website een niet-toegankelijke pdf tegen, neem dan contact met ons op via 0800-0206203 of via help@dyson.nl voor een ander formaat en we verstrekken u die graag.

2. We zijn ons bewust van een toegankelijkheidsbeperking van onze videospeler. Dit heeft tot gevolg dat gebruikers die een schermlezer of alleen hun toetsenbord gebruiken, problemen ervaren bij het gebruik van de bedieningselementen. De video kan echter wel worden afgespeeld en stopgezet.De planning is dat we uiterlijk in het najaar van 2018 hier een oplossing voor hebben.

3. We zijn ons ervan bewust dat sommige video's geen ondertitels of geluid hebben. Als u problemen hebt met het bekijken van de video, kunt u contact opnemen met Dyson op 0800-0206203 of via help@dyson.nl.

4. Er zijn een paar gebieden van de site die het ID van bepaalde elementen dupliceren. Deze zijn getest en hebben als het goed is geen invloed op de werking van huidige browsers of schermlezers.

5. We maken over de hele site gebruik van zich herhalende animaties om de technologie die in onze producten wordt gebruikt, toe te lichten. Als deze je afleiden, kun je de animatie stopzetten door deze animatievergrendeling te activeren.

Als u problemen ervaart met de toegang tot onze website, aanvullende informatie wilt over Dysons toegankelijkheidsstandaards, of feedback wilt geven, neem dan contact met ons op via 0800-0206203 of via help@dyson.nl.

Gespecialiseerde ondersteuning, 6 dagen per week

Bel ons gratis op 0800-0206203

Helpdesk in Nederland open
maandag tot vrijdag 8.00 - 20.00 uur
zaterdag en zondag 9.00 - 18.00 uur

Buy direct from the people who made it