Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Voorwaarden voor door gebruikers gegenereerde content (UGC)

Dyson LTD ('Dyson') neemt contact op met social media gebruikers om hun toestemming te vragen om hun favoriete inhoud ('de post') op haar interne en externe marketing- en promotiemateriaal te plaatsen, waaronder verschillende sites en sociale kanalen. Je leest dit omdat Dyson je toestemming heeft gevraagd om jouw social media content op deze manier te gebruiken (‘doel’).

Dyson is op de hoogte van jouw post, omdat je een openbaar social media-account hebt en ons social mediateam de activiteiten op social media monitort op inhoud die verband houdt met merkhashtags zoals #dysonhair of #dysonv10.

Als je niet wilt dat je posts op social media openbaar zijn, wijzig dan je privacy-instellingen op je social media-account.

Door #YesDysonPhoto te reageren, bevestig je hierbij dat je alleen verantwoordelijk bent voor jouw inhoud 'de post', d.w.z. dat je alle rechten bezit op de inhoud die zich in de post bevindt en/of de juiste rechten en toestemmingen hebt verkregen van alle andere personen en/of entiteiten die rechten met betrekking tot dergelijke inhoud bezitten, beheren of anderszins claimen en je verklaart dat je ten minste 18 jaar oud bent.

Door te reageren met #YesDysonPhoto ga je bovendien akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden en verleen je Dyson het recht om:

Jouw post te gebruiken, enkel voor het 'doel';

Je post en gebruikersnaam te gebruiken voor social media, enkel voor het 'doel'. Dyson bewaart je post en gebruikersnaam niet langer dan nodig is in verband met het doel;

Je post te bewerken of  bewerkte of gedeeltelijke versies van je post publiceren, op voorwaarde dat Dyson de post niet zodanig zal bewerken dat een misleidende indruk van jouw mening wordt gewekt;

Jouw social media gebruikersnaam bij de post te tonen, enkel voor ‘het doel’;

Een niet-exclusief, wereldwijd, overdraagbaar, royaltyvrij, onherroepelijk, eeuwigdurend recht en licentie zonder vergoeding om jouw Inhoud te gebruiken, zoals uiteengezet in deze algemene voorwaarden.

Raadpleeg ons wereldwijde privacybeleid voor meer informatie over hoe Dyson gegevens gebruikt.

Je kunt Dyson later verzoeken je post uit ons marketing- en promotiemateriaal te verwijderen. Neem daarvoor contact op met social-media@dyson.com, dan zullen we jouw post zo snel mogelijk verwijderen.

Als je #Nee antwoordt, wordt je post helemaal niet gebruikt door Dyson en zal Dyson geen contact meer met je opnemen over diezelfde post.

Voor meer informatie over hoe Dyson jouw post en gebruikersnaam wil gebruiken, kun je contact opnemen met social-media@dyson.com.

Dyson behoudt zich het recht voor om deze Gebruiksvoorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen door herziene Gebruiksvoorwaarden te plaatsen. Dienovereenkomstig dien je de Gebruiksvoorwaarden te bekijken telkens wanneer je toestemming of autorisatie verleent om je Gebruikersinhoud weer te geven.

Het is mogelijk dat we de inhoud niet opnieuw plaatsen.