Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
 • Bezorggegevens Dyson Nederland

  Bezorginformatie.

  Als we je bestelling accepteren, streven we ernaar jouw product(en) binnen de onderstaande leveringstermijnen te bezorgen. Er is een aantal postcodes waar wij deze termijnen niet kunnen garanderen – zie 'Uitzonderingen op standaardleveringstermijnen' voor meer informatie.

  Als je online koopt, kun je kiezen of je producten laat afleveren bij een ophaalpunt, of op een adres van jouw keuze binnen een bepaald tijdvenster. Als je een bezorgdatum selecteert, bieden wij je beide opties indien beschikbaar, of slechts één optie als de omstandigheden dat vereisen. 

  Sommige aanbiedingen en acties kunnen verschillende levertijden hebben. Deze worden in de voorwaarden bij iedere actie vermeld. Als je vragen hebt over jouw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

   

   

  Producten zullen soms los van elkaar arriveren, maar daar hoef je geen extra bezorgkosten voor te betalen. Als je een artikel hebt besteld dat gedurende meer dan een week niet beschikbaar is, dan wordt dit, zodra het beschikbaar is, toegezonden via de door jouw gekozen methode. Is je bestelling eenmaal verzonden, dan ontvang je een e-mail.

  We behouden ons het recht voor een bestelling niet te versturen als wij het adres niet veilig achten (bijv. een gemeentelijk postadres of een postbus). Mocht dit van toepassing zijn op jouw bestelling, dan brengen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

  Soms worden artikelen geleverd buiten de gepubliceerde tijdvensters. Als er niemand thuis is als de koerier aanbelt, laat hij een bericht achter met instructies voor de door jouw te ondernemen acties. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van een eventuele herlevering.

  Bezorgtijden en -kosten: Dyson-apparaten

  Prijzen zijn gebaseerd op bezorging op adressen op het vasteland van Nederland.

  Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur worden geplaatst, worden, indien beschikbaar, de volgende werkdag geleverd. Heb je om levering op een zelf gekozen latere datum verzocht, dan stellen wij de verzending uit.

  Willekeurig tijdstip

  Standaard bezorging op de volgende dag (tussen 7.30 en 19.30 uur)

  Gratis bij bestellingen vanaf €25

  Leveringen per koerier

  UPS

  Op werkdagen van 9:00 tot 18:00

  Post NL

  Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00

   

  Afhankelijk van de door jouw gekozen datum kijken wij met welke vervoerder het pakket wordt verstuurd. Wij proberen het pakket altijd op de aangegeven datum te leveren. Heb je geen datum gekozen dan leveren wij het altijd zo snel mogelijk.

   

  Al onze producten en accessoires worden gratis geleverd bij bestellingen vanaf €25. Er zijn voor de klant geen kosten verbonden aan het opsturen of retourneren.  

  Bezorgtijden en -kosten: Accessoires en reserveonderdelen.

  Prijzen zijn gebaseerd op bezorging op adressen op het vasteland van Nederland.

  Standaardbezorging (5-7 werkdagen per post)

  Gratis bezorging voor alle bestellingen boven de €25

  Retouren

  Stofzuigers, ventilatoren/luchtreinigers, haarverzorgings- en verlichtingsproducten:

  - Als jouw product defect is en geretourneerd moet worden, neem dan contact op met onze klantenservice.

  Ben je van gedachten veranderd met betrekking tot een bestelling, dan kun je die binnen 30 dagen na ontvangst van jouw apparaat/apparaten annuleren. Wij zijn bereikbaar via de onderstaande kanalen.

  - WhatsApp (+316 1558 8336)

  - Chatbot (gele pictogram rechterhoek)

  - Telefonisch via 0800-0206203 (gratis)

   

  Wij zorgen er dan voor dat de ongewenste apparaten gratis worden opgehaald.

  Handdrogers:

  - Als je een defecte Dyson Airblade™ handdroger hebt, kun je ons gespecialiseerde team bellen op 0800-0206203 (gratis).

  Recycling:

  - Indien je ons hebt gevraagd een oud apparaat te recyclen en we hebben dit reeds opgehaald, dan kunnen we dit niet aan je retourneren.

  Pakketten:

  - Apparaten die je als onderdeel van een pakket hebt aangeschaft, kunnen los van elkaar worden geretourneerd. 

  - Als je slechts een deel van het pakket retourneert, krijg je alleen de waarde van de geretourneerde artikelen terugbetaald.

  - Deze waarden worden gebaseerd op de prijs van de afzonderlijke apparaten op Dyson.nl op het moment dat je jouw bestelling plaatste.

  Accessoires en reserveonderdelen bestellen.

  We bieden een reeks originele accessoires en reserveonderdelen voor een groot aantal van onze apparaten. Bestel online, of bel 0800-0206203 tussen 8.00 en 20.00 uur (in de weekenden tussen 9.00 en 14.00 uur).