Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
 • Bezorggegevens Dyson Nederland

  Bezorginformatie.

  Als we je bestelling accepteren, streven we ernaar jouw product(en) binnen de onderstaande leveringstermijnen te bezorgen. Er is een aantal postcodes waar wij deze termijnen niet kunnen garanderen – zie 'Uitzonderingen op standaardleveringstermijnen' voor meer informatie.

  Als je online koopt, kun je kiezen of je producten laat afleveren bij een ophaalpunt, of op een adres van jouw keuze binnen een bepaald tijdvenster. Als je een bezorgdatum selecteert, bieden wij je beide opties indien beschikbaar, of slechts één optie als de omstandigheden dat vereisen. 

  Sommige aanbiedingen en acties kunnen verschillende levertijden hebben. Deze worden in de voorwaarden bij iedere actie vermeld. Als je vragen hebt over jouw bestelling, stuur dan een e-mail naar help@dyson.nl.

  Producten zullen soms los van elkaar arriveren, maar daar hoef je geen extra bezorgkosten voor te betalen. Als je een artikel hebt besteld dat gedurende meer dan een week niet beschikbaar is, dan wordt dit, zodra het beschikbaar is, toegezonden via de door jouw gekozen methode. Is je bestelling eenmaal verzonden, dan ontvang je een e-mail.

  We behouden ons het recht voor een bestelling niet te versturen als wij het adres niet veilig achten (bijv. een gemeentelijk postadres of een postbus). Mocht dit van toepassing zijn op jouw bestelling, dan brengen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

  Soms worden artikelen geleverd buiten de gepubliceerde tijdvensters. Als er niemand thuis is als de koerier aanbelt, laat hij een bericht achter met instructies voor de door jouw te ondernemen acties.Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van een eventuele herlevering.

  Bezorgtijden en -kosten: Dyson-apparaten

  Prijzen zijn gebaseerd op bezorging op adressen op het vasteland van Nederland.

  Bestellingen die op werkdagen voor 00.00 uur 's nachts worden gedaan, worden, indien beschikbaar, de volgende werkdag bezorgd. Heb je om levering op een latere datum of tijdstip verzocht, dan stellen wij de verzending uit.

  Willekeurig tijdstip

  Click & Collect

  Gratis

  Standaard bezorging op de volgende dag (tussen 7.30 en 19.30 uur)

  Gratis

  Weekdagen

  Voor 9.00 uur

  Nog te bevestigen

  Voor 12.00 uur

  Gratis

  Tussen 12.00 - 18.00 uur

  Gratis

  Tussen 17.00 - 20.00 uur

  Nog te bevestigen

  Zaterdagen

  Voor 9.00 uur

  Nog te bevestigen

  Voor 12.00 uur

  Gratis

  Zondagen

  Voor 12.00 uur

  Gratis

  Bezorgtijden en -kosten: Accessoires en reserveonderdelen.

  Prijzen zijn gebaseerd op bezorging op adressen op het vasteland van Nederland.

  Standaardbezorging (5-7 werkdagen per post)

  Gratis bezorging

  Retouren

  Stofzuigers, ventilatoren/luchtreinigers, haarverzorgings- en verlichtingsproducten:

  - Als jouw product defect is en geretourneerd moet worden, kun je ons bellen op 0800-0206203 (gratis).

  Ben je van gedachten veranderd met betrekking tot een bestelling, dan kun je die binnen 30 dagen na ontvangst van jouw apparaat/apparaten annuleren. Voor het annuleren van jouw bestelling:

  - Bel 0800-0206203 (gratis); of

  - Verstuur een e-mail naar help@dyson.nl.

  Wij zorgen er dan voor dat de ongewenste apparaten gratis worden opgehaald.

  Handdrogers:

  - Als je een defecte Dyson Airblade™ handdroger hebt, kun je ons gespecialiseerde team bellen op 0800-0206203 (gratis).

  Recycling:

  - Indien je ons hebt gevraagd een oud apparaat te recyclen en we hebben dit reeds opgehaald, dan kunnen we dit niet aan je retourneren.

  Pakketten:

  - Apparaten die je als onderdeel van een pakket hebt aangeschaft, kunnen los van elkaar worden geretourneerd. 

  - Als je slechts een deel van het pakket retourneert, krijg je alleen de waarde van de geretourneerde artikelen terugbetaald.

  - Deze waarden worden gebaseerd op de prijs van de afzonderlijke apparaten op Dyson.nl op het moment dat je jouw bestelling plaatste.

  Accessoires en reserveonderdelen bestellen.

  We bieden een reeks originele accessoires en reserveonderdelen voor een groot aantal van onze apparaten. Bestel online, of bel 0800-0206203 tussen 8.00 en 20.00 uur (in de weekends tussen 9.00 en 14.00 uur).