Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Retourneren

Mocht u een bestelling willen retourneren dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terug sturen en zult u een volledige terugbetaling ontvangen.

Voor het retourneren van uw bestelling klikt u op de onderstaande link en vult u uw gegevens in. Binnen 24 uur zult u per email het verzendlabel ontvangen, waarmee u het pakket retour kunt zenden bij een pakketpunt bij u in de buurt.

Dyson-machines zijn gemaakt om lang mee te gaan. Maar mocht het voorkomen dat uw machine binnen de garantieperiode kapot gaat, raadpleeg dan onze Dyson garantievoorwaarden.

Onderstaand retour formulier is alleen geldig voor orders die direct bij ons geplaatst zijn op dyson.nl.

  • Voor bedrijven

    Als u een defecte Dyson zakelijke machine heeft, zoals een Dyson Airblade™ handdroger of een Dyson Supersonic™ Professional haardroger, bel dan ons toegewijde team op 0800-0206204.

  • Bundels

    Machines die als onderdeel van een bundel zijn gekocht, kunnen afzonderlijk worden geretourneerd. Uw terugbetaling is exclusief de waarde van alle items die u bewaart. Deze waarde is gebaseerd op de individuele prijs van elk artikel op het moment dat u de bestelling plaatste.