Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Vogelperspectief van de Dyson UK technologie campus

Duurzaamheid bij Dyson

Ingenieurs zijn instinctief op zoek naar meer efficiëntie en een betere werking. Wij proberen altijd meer te doen met minder, op de juiste manier - of het nu gaat om techniek, onderwijs, landbouw of liefdadigheid.

Person holding the old and new Dyson digital motors.

Meer doen met minder

Hoe minder grondstoffen we gebruiken, hoe minder energie-intensieve bewerkingen nodig zijn. Naarmate we onze technologie verder ontwikkelen en mensen steeds meer hernieuwbare energie gebruiken, zal de impact nog verder afnemen.

Dyson graduates throwing their mortar boards in the air.

Het Dyson Institute of Engineering and Technology

Het Dyson Institute of Engineering and Technology leidt op door middel van techniek, waar studenten aan van alles werken - van rugzakken die de luchtvervuiling kunnen deteceren tot het bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Energy-promoting solar panels.

Hernieuwbare energie op de campus

Onze nieuwste Britse onderzoeks-, ontwerp- en ontwikkelingslocatie is uitgerust met zonnepanelen - die genoeg energie produceren om het hele gebouw van stroom te voorzien. Een grondwarmtepomp onder de parkeerplaats bespaart energie door de temperatuur in het gebouw te regelen en ons IT-servercentrum koel te houden.

We installeren nieuwe energiecontroleapparatuur op al onze locaties voor verdere besparingen, waaronder thermische dronebeelden van onze gebouwen om lekken te helpen opsporen en ervoor te zorgen dat onze gebouwen zo efficiënt mogelijk zijn.