Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dwarsdoorsnede van technologie in de optische kop

Ontdek Dyson-verlichting

Transformeer ruimtes met krachtige, nauwkeurige en duurzame LED-verlichting. Kies uit Cu-Beam™ hanglampen en Dyson Lightcycle Morph en Dyson Lightcycle taaklampen.

Dyson-verlichting is ontworpen om het welzijn en de taakuitvoering te ondersteunen, met op maat gemaakte optiek en Heat Pipe-technologie die licht tientallen jaren beschermt.

dyson lightcyle morph
Dyson Lightcycle Morph lamp

Multifunctionele verlichting volgt op intelligente wijze het plaatselijke daglicht met een lichtkwaliteit die 60 jaar constant blijft.¹

dyson lightcyle morph
Dyson Lightcycle Leuchte

Volgt op intelligente wijze het daglicht. Met een lichtkwaliteit die 60 jaar constant blijft.¹

dyson cu beam motif
Dyson Cu-Beam hanglamp

Voor krachtig licht, precies waar je dit nodig heeft.

  • 1 Levensduur van LED's berekend op basis van L70-meting volgens IEC 62717, met een geschat gebruik van 8 uur per dag.De werkelijke resultaten kunnen verschillen.
Welke lamp is het best voor de slaapkamer?

Met de Dyson Lightcycle™ lamp kun je het licht in je slaapkamer controleren en personaliseren.  

 
Gebruik de Wake-up modus om natuurlijkere omstandigheden te creëren voor het ontwaken, door de lamp in te stellen zodat deze geleidelijk oplicht tegen de tijd dat je graag wakker wordt.  

 
Of gebruik de Relax-modus voor een warme, ontspannende kleurtemperatuur met een lage intensiteit, die nog steeds helder genoeg is om te lezen.  

Je kunt het licht aan jouw voorkeuren aanpassen via de Dyson Link App. 

Welke lamp is geschikt voor je bureau in het thuiskantoor?

Zowel de Dyson Lightcycle™ lamp als de Dyson CSYS™ werklamp zijn ontworpen om langdurig licht van hoge kwaliteit te leveren dat tientallen jaren meegaat. En voor precisiewerk kunnen ze helpen om de vermoeidheid van de ogen te verminderen en de ogen te beschermen tegen schittering. De Dyson Lightcycle™ werklamp kan worden ingesteld om zich automatisch aan te passen en kan worden bediend via de Dyson Link App. 

Hoe werkt de ledlamp van de Dyson Lightcycle?

Zonder goede koeling kunnen leds snel oververhit raken, waardoor ze vervagen en verkleuren. Dyson lampen hebben Heat Pipe-koeltechnologie, zoals ook satellieten gebruiken. Een luchtdicht verzegelde koperen buis onttrekt warmte aan de leds, waardoor de lichtkwaliteit gedurende 60 jaar wordt beschermd.1

Door de Heat Pipe-technologie zijn Dyson werklampen in staat om een ingebouwde krachtige ledchip lichtbron te gebruiken en de lens zorgt voor een uitstekende gelijkmatige licht- en schaduwkwaliteit.  

1Berekening van de levensduur van de leds is gebaseerd op een L70-meting volgens IEC 62717, met een geschat gebruik van 8 uur per dag. De resultaten bij reëel gebruik kunnen variëren.