Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Bedrijfsinformatie.

Onze handelsonderneming, de onderneming waarbij je jouw aankopen doet via de website, en je eerste contactpunt in Nederland is:

Dyson BV.
De Ruijterkade 139,
1011 AC, Amsterdam
Nederland

KvK-nummer:
34111070

btw-nummer
NL807674205B01

E-mailadres
help@dyson.nl

Contact opnemen kan ook hier

Jouw persoonlijke informatie
Wanneer je onze website, apps en verbonden producten gebruikt, verstrekt u en verzamelen wij persoonlijke informatie over u, zoals samengevat in ons privacybeleid. Dyson BV is primair verantwoordelijk voor die persoonlijke informatie.

Dyson Technology Limited is een afzonderlijk bedrijf dat, samen met Dyson BV, onze website, apps en verbonden producten beheert – en dat ook verantwoordelijk is voor de persoonlijke informatie die je verstrekt en die over je wordt verzameld. Het adres van Dyson BV is:

Dyson Technology Limited

Dyson BV.
De Ruijterkade 139,
1011 AC, Amsterdam
Nederland
KvK-nummer:
34111070

Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt met betrekking tot de manier waarop wij jouw persoonlijke informatie gebruiken, stuur ons privacyteam dan een e-mail op privacy@dyson.com.