Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-supersonic-nural

Dyson Airwrap™ Complete Long Volumise (Pruisisch blauw/Koper)

Algehele beoordeling

66% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Super tof

Ditje

Wat een superfijne föhn en tegelijkertijd krultang die volume in je haar brengt binnen no-time! Dit is eindelijk een apparaat die doet wat erover gezegd wordt! En in zo’n opmerkelijk korte tijd! Ongelooflijk fijn om te ervaren!

Specificaties

 • Negatieve ionen

  Helpt statische elektriciteit voorkomen

 • Vermogen / warmte-instelling

  3 warmte-instellingen, 3 snelheden

 • Snoerlengte

  267,5 cm

 • Luchtstroom

  13,5 l/s

 • 120

 • Wattage

  1.300 W

 • Universele spanning

  220-240

 • Gewicht

  0,592 kg

 • 3 warmtestanden

  3 heat, 3 speed

Dyson Airwrap multistyler en föhn Complete Long
 • Hoogte

  272 mm

 • Lengte

  41 mm

 • Breedte

  48 mm

Veelgestelde vragen

Kan iemand met een haarwerk, pruik, weave of extensions de Dyson Airwrap™ multistyler en föhn gebruiken?

Ja. Als het haar synthetisch is, wees dan voorzichtig bij het gebruik van warmte. Als je het niet zeker weet, raden we je aan om direct contact op te nemen met de fabrikant van de weefsels/ extensions, omdat zij het beste advies kunnen geven over de verzorging van hun product.

Moet mijn haar nat zijn als ik het wil gaan stylen?

Ja. Begin voor het beste resultaat met pas gewassen haar. Al onze borstels kunnen worden gebruikt op nat haar, maar de krulopzetstukken werken het best op handdoekdroog haar. Gebruik de gladmakende föhn met coanda-effect in de stand Drogen om nat haar handdoekdroog te maken voordat je gaat stylen met de opzetstukken.

Hoe werkt de diffuser van de Airwrap™ multistyler en föhn?

De diffuser verspreidt de luchtstroom zachtjes en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Aanbevolen instellingen zijn laag-middelmatige warmte en laag-middelmatige luchtstroom. Je kunt het haar in de diffuser plaatsen en tot aan de wortel scrunchen, waarbij je de diffuser op zijn plek houdt tot het haar droog is. Je kunt er ook voor kiezen om de diffuser boven het haar te houden totdat het droog is. De schoepjes bij de inlaat en het gaas bij de uitlaat zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de luchtstroom gelijkmatig over de diffuser wordt verspreid, zodat het haar niet te veel wordt gedroogd of vochtige plekken overblijven.  

Kan ik de Airwrap™ multistyler en föhn met de grote ronde volumeborstel op elk haartype gebruiken?

De grote ronde volumeborstel is ontworpen en getest op alle haartypen. Onze technici ontwikkelden en testten talloze prototypes met verschillende borstellengten, -diktes en -dichtheden voordat ze het optimale ontwerp vonden voor alle haartypen en -lengtes. Begin met pasgewassen, ontklit haar. Ontklit het haar met de Airwrap™ multistyler en föhn met de stevige gladmakende borstel of het opzetstuk met brede tanden. Bevestig de grote ronde volumeborstel en creëer spanning door de borstelharen te draaien om het haar glad te maken. Herhaal dit tot het haar droog is.

Kan ik de 2-in-1 gladmakende föhn met Coanda-effect voor elk haartype gebruiken?

De gladmakende föhn met Coanda-effect heeft twee standen: Drogen en Gladmaken. De stand Drogen is geschikt voor elk haartype en kan worden gebruikt om het haar handdoekdroog te maken of het kapsel af te werken. De stand Gladmaken is geschikt om opspringende haren te verbergen en werkt het best voor haar dat van nature steil is of golft, of voor gladgemaakt haar van elk haartype.