Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Twee looks met de Dyson Corrale stijltang

Influencer Angela Onouha laat zien hoe

 • Twee looks met de Dyson Corrale stijltang

  Benieuwd welke looks je allemaal kan maken met de Dyson Corrale stijltang? Influencer Angela Onuoha laat je twee makkelijke manieren zien om je haar te krullen. Door de flexibele platen hoef je maar 1x over de haarpluk heen, waardoor je 50% minder haarbeschadiging hebt. Doordat de stijltang snoerloos is kan je in elke ruimte je haar stylen!

  • Influencer Angela Onuoha: "De Dyson Corrale stijltang is niet alleen tool met beauty maar ook de brains. Door de geweldige technologie die wordt gebruikt - denk aan flexibele platen om maar 1x door je haar heen te hoeven, of het feit dat de temperatuur 100 keer per seconde wordt gemeten - weet ik zeker dat ik goed voor mijn haar zorg. Happy healthy hair!"

    

  Angela Onuoha laat je twee easy looks zien

  Op zoek naar wat meer inspiratie hoe je de stijltang kan gebruiken? Angela doet het voor! Met een zachte beachy wave en opgekrulde punten heb jij twee nieuwe kapsels die je kan uitproberen.

  Angela

  Wetenschap van haar

  Dyson doet al bijna tien jaar onderzoek naar de wetenschap van haar en heeft meer dan 100 miljoen euro geïnvesteerd in wereldwijde haarlaboratoria met honderden haarwetenschappers, ingenieurs en professionals. Deze expertteams hebben het haar tot in detail bestudeerd, van de structuur van het haar tot de dynamiek van de luchtstroom. Haar wordt snel beschadigd door de gevolgen van te veel hitte, chemische beschadiging (door bijvoorbeeld kleuren) of door mechanische schade. Deze schade heeft weer invloed op de styling van het haar – en dit wordt in de verschillende labs onderzocht en getest om de best mogelijk productprestaties te kunnen leveren.

   

  Een van de bevindingen is dat om het haar te stijlen er altijd een combinatie van hitte, kracht en controle vereist is.

  1.      Hitte is nodig om de waterstofbinding in het haar te breken en de slag of krul uit het haar te halen

  2.      De kracht van de stijltang en druk die gezet wordt is nodig om deze verbindingen te hervormen het haar glad te strijken

  3.      De controle en beheersbaarheid van het haar is nodig om de hitte en spanning gelijkmatig te verdelen

   

  De labtesten van Dyson laten zien dat de klassieke stijltangen de rechte (niet buigzame) platen gebruiken om het haar te verhitten en stijl te maken. De platen bieden weinig beweging en waardoor er geen controle is tijdens het stijlen. Hierdoor kunnen haren uitsteken, en worden niet alle haren van de lok gelijkmatig verdeeld en verwarmd. Om toch stijl haar te maken wordt dit gecompenseerd door meer hitte te gebruiken waardoor het haar een groter risico op beschadiging loopt.

   

  Flexibele platen en 50% minder haarbeschadiging

  De Dyson Corrale stijltang heeft flexibele platen. Dit betekent dat het de haarlok als het ware 'vangt' in de stijltang, waardoor er geen haren uitsteken, en je maar 1x door de pluk haar heen hoeft. Dit zorgt voor 50% minder haarbeschadiging. Zie het zo: als jou wordt gevraagd om spaghetti op te vangen met in elke hand een bord, dan zal je zeker wat spaghetti tussen de borden opvangen, maar er zal ook genoeg ertussendoor glippen. Als je nu vervolgens de spaghetti met je handen moet opvangen, buig je automatisch je handen naar elkaar toe, waardoor je veel meer spaghetti in je handen hebt en houdt. Dit is hetzelfde principe met de flexibele platen.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson