Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Vrouw maakt verschillende ruimten in huis schoon

Consumentenbond test Dyson stofzuigers

Dyson 360 Heurist en V12 Detect Slim Absolute en geeft predicaat 'Beste uit de test'

Dyson 360 Heurist

De Consumentenbond test de Dyson 360 Heurist in de categorie robotstofzuiger met een uiteindelijk testoordeel van 7.2 en het predicaat ‘Beste uit de Test’.

De Consumentenbond schrijft: “Deze Dyson houdt de boel schoon in elke situatie. Of je nu tapijt hebt of harde vloeren. En of daar nu grof vuil, stof of huisdierharen op liggen. Zelfs in hoeken en langs muren zuigt hij goed. Bovendien navigeert hij heel slim door de kamer. Hij onthoudt waar obstakels staan en manoeuvreert er bij de volgende zuigbeurten handig omheen. En hij zuigt schematisch, zodat hij geen stukken overslaat.”

Dyson 360 Heurist™

Nu met €200 korting

• Als beste getest door de Consumentenbond in oktober 2021. Hoge Dyson zuigkracht. Leert en past zich aan je woning aan.

•  Intelligent SLAM en Lens technologie. Voor nauwkeurige navigatie.

• Borstelstaaf over de volle breedte. Hierdoor reinigt hij op elke plek waar hij gaat.

Was €999,00
€799,00
Bespaar €200,00

  V12 Detect Slim Absolute

  In de categorie draadloze stofzuiger krijgt de Dyson V12 Detect Slim Absolute het predicaat ‘Beste uit de Test’ met een eindoordeel van 7.2.

  “Deze Dyson V12 zuigt uitstekend stof van harde vloeren en uit kieren. En ook huisdierharen verdwijnen van tapijt als sneeuw voor de zon. Met zuigen langs plinten heeft de steelstofzuiger geen moeite. Zuigen met de kruimeldief gaat goed. Als je het standaardmondstuk aan de kruimeldief klikt, is deze steelstofzuiger erg prettig in het gebruik op de trap. Je zet de stofzuiger aan met één druk op de knop en zet hem zo ook weer uit.” zegt de Consumentenbond in het testrapport dat in het oktober magazine is gepubliceerd.

  Dyson V12 Slim™ Complete

  • Als beste getest door de Consumentenbond in oktober 2021. Super lichte snoerloze stofzuiger. Weegt maar 2,2kg. De laser maakt microscopisch stof zichtbaar. Tot 60 minuten constante hoge zuigkracht.

  • Het LCD scherm geeft direct informatie over de zuigmodus en de batterijduur. Druk eenmaal op de aan/uit-knop voor krachtig en continu reinigen.

  • Inclusief 2 borstels voor alle vloertypen, klittenvrije borstel en 8 accessoires.

  Momenteel niet op voorraad
  €629,00
  Close-up van exclusieve gouden stofzuiger

  Ontdek de nieuwste stofzuiger technologie van Dyson

  De nieuwste technologieën en accessoires, plus exclusieve kleuren. Alleen wanneer je rechtstreeks bij Dyson koopt.