Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
 • Dyson Airwrap multistyler en Corrale stijltang winnen Dutch Beauty Award

  De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. De juryleden bekroonden dit jaar maar liefst twee Dyson haarstyling producten.

  In de categorie 'Prestige' wint de Airwrap styler de eerste prijs. In de categorie 'Haarverzorging Innovatief' is de Corrale stijltang bekroond met de tweede prijs.

   

  Met maar liefst 23 categorieën en een recordaantal van 220 productinzendingen worden de beste en meest innovatieve lanceringen beloond met een award.

  De Beauty Awards worden toegekend door een vakjury, de Experts of Beauty, die bestaat uit gerenommeerde beautyjournalisten, – bloggers en –vloggers.

   

  Het juryoordeel over de Airwrap: "Goud in de Categorie Prestige is voor de Airwrap Multistyler van Dyson. Een briljante stylingtool die met een krachtige luchtstroom elk kapsel creëert wat je maar wilt - alsof je net bij de kapper vandaan komt. Alles kan, ongeacht je haartype, of je nu volumineuze krullen, een natuurlijke slag of steil haar wilt. Geloof ons: eenmaal geprobeerd wil je nooit meer zonder."

   

  De jury zegt het volgende over de Corrale: "Volgens de jury dé Rolex onder de haarstylers, want luxer dan dit wordt het niet. Het is de éérste snoerloze stijltang met een speciale sensor, waardoor je haar met 50% minder hitte wordt gestyled. Da’s fijn want zo heb je de minste kans op hitteschade. De platen zijn flexibel, dus je draait er heel easy verschillende haarstijlen mee in je lokken. En extra punten voor de innovatieve vliegtuig-reisstand en het mooie design. De Corrale stijltang van Dyson is een terechte tweede prijswinnaar."

 • Dutch Beauty Award

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson