Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
 • Dysons 'Flyaway opzetstuk' voor Supersonic haardroger wint Marie Claire Prix d'Excellence de la Beauté award

  De juryleden van het tijdschrift Marie Claire, bestaande uit nationale beauty journalisten, bekronen het flyaway opzetstuk voor de Supersonic haardroger tot 'Beste haarinnovatie' van de Marie Claire Prix D'excellence de la Beauté 2022.

   

  Elk jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de mooiste en meest innovatieve beautyproducten van het jaar.

   

  Dit zegt de jury: "Vervelende, eigenwijze pluishaartjes zijn voorgoed verleden tijd sinds de komst van Dyson’s Flyaway. De uitvoerig geteste technologie is uniek, en doordat-ie zonder hitte werkt niet schadelijk voor je lokken."

   

  Het flyaway opzetstuk is gelanceerd in het najaar van 2021 en biedt een oplossing om pluizig haar glad te maken zonder extreme hitte. Het maakt namelijk gebruik van het Coanda effect – een fenomeen dat voor het eerst werd ontwikkeld voor styling in de Dyson Airwrap multistyler – om langere haren aan te trekken en pluizig haar glad te maken.    

   

   

 • Marie Claire Award win

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson