Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Cadeau inspiratie Pagina

Het perfecte cadeau

De meest magische tijd van het jaar komt eraan. Laat je inspireren en vind
het perfecte cadeau voor je geliefden - of gewoon voor jezelf.

Navigatie

Met de meest magische feestdagen voor de deur begint ook de zoektocht naar het perfecte cadeau. Kun jij wel wat cadeau-inspiratie gebruiken? Wij helpen je! 

 • Dyson V15 Detect verlichte vloerzuigmond op een harde vloer.

  Video Transcript

  Videotranscript openen

  Pak Dyson technologie uit deze feestdagen

  Exclusieve uitvoeringen en deals

 

 

Dyson speciale cadeau-editie in vinca blauw en rose

Haarstyling

Speciale cadeau-editie. Nu in Vinca Blauw en Rosé.

Dyson technologie helpt je je gewenste look tijdens de feestdagen te bereiken.

 • Dyson Supersonic hair dryer, Airwrap multi-styler and Corrale straightener in Vinca blue and Rosé.

  Vinca blauw en Rosé is dé nieuwe kleur van 2022, exclusief voor de feestdagen. 

  Geef het perfecte cadeau van krullen, in model brengen, gladmaken of drogen met minder haarschade. Dyson haarstylingtechnologie biedt verbeterde styling voor verschillende haartypes en is verkrijgbaar in exclusieve kleuren.

  Tip
  : laat je luxe opbergdoos personaliseren in de Amsterdam Demo Store  (Koningsplein 12 -14), tot drie initialen gedrukt in een foliekleur naar keuze. Beschikbaar voor Dyson Airwrap™ multistyler en Dyson Supersonic™ föhn opbergdozen.

Pak Dyson technologie uit deze feestdagen.

Draadloze stofzuigers

Nu in Pruisisch blauw en Koper.

Stof en glitter, dennennaalden en modderige voetafdrukken. Houd je woning schoon tijdens de feestdagen met onze draadloze stofzuigers.

 • Ontdek onze speciale editie V12 Detect Slim Extra en V15 Detect Extra in Pruisisch blauw en Koper - exclusief  voor de feestdagen en verkrijgbaar op Dyson.nl.

  Een lichtstraal maakt onzichtbaar stof zichtbaar op harde vloeren.² Een piëzosensor meet en telt stofdeeltjes doorlopend, en verhoogt zo nodig de zuigkracht automatisch. Lcd-scherm toont wetenschappelijk bewijs van diepe reiniging.³

  Inclusief 2 vloerzuigmonden, schroefvormige klitvrije borstel en 4 accessoires - waaronder de nieuwste Krasvrije afstofborstel en Kierenzuiger voor moeilijk bereikbare openingen.

 • Polyformer, James Dyson Award winner.
Pak Dyson technologie uit deze feestdagen.

Luchtbehandeling

Er hangt iets in de lucht, en het is geen magie. Feestelijke houtvuren, het koken van het kerstdiner en geurkaarsen kunnen allemaal bijdragen aan een slechte luchtkwaliteit binnenshuis. Ontdek de Dyson Purifier technologie.

 • Van het koken van een maaltijd tot het schilderen van de muren, veel activiteiten binnenshuis vervuilen de lucht die we inademen. Dyson luchtreinigers verwijderen in de lucht zwevende deeltjes om te voorkomen dat verontreinigende stoffen zich in huis ophopen.

  Nu tijdens de winter kan je onze Hot+Cool modellen gebruiken om een kamer of je hele huis te verwarmen. Bereid je voor op de kou en geniet deze feestdagen van gereinigde warme lucht.

 • Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde luchtreinigingsventilator met verwarming

Kleine cadeaus

Weet je niet wat je moet kopen voor de persoon die alles al heeft? Of wil je je Dyson technologie upgraden? Ontdek onze accessoires.

 • Ontdek Dyson accessoires voor elke haarstylingstechnologie

 • Ontdek Dyson accessoires voor draadloze en sledestofzuigers

Shop op categorie

 • Haarstyling
 • Kabellose Staubssauger Geschenkideen
 • Luchtbehandeling

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson

Terug naar boven               ^