Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
 • Ga jij voor St. Tropez glam of Ibiza waves met de Dyson Corrale stijltang?

  Haarstylist Xelly Cabau van Kasbergen is dagelijks bezig met andermans haar. Voor zichzelf houdt ze ervan om snel klaar te zijn in de ochtend, vooral nu ze twee kleine kindjes heeft. Ze laat zien hoe je een snelle St. Tropez glam look kan maken of juist meer laidback Ibiza waves met de snoerloze Dyson Corrale stijltang.

  • Haarstylist Xelly Cabau van Kasbergen: "St. Tropez haar of Ibiza haar? Deze twee stijltjes zijn beide súper easy en snel! Laat ik niet vergeten te zeggen dat ik dit doe met de Corrale stijltang van Dyson omdat hij niet alleen veeeel beter is voor het haar vanwege de flexibele platen waardoor er minder lang hitte op je haar komt vanwege de grip, maar ook omdat je haarkleur niet vervaagt en hij is snoerloos, hoe relaxt is dat!"

  Xelly laat je St. Tropez glam en Ibiza waves zien met de Corrale stijltang

  Xelly laat in onderstaande video zien wat het verschil is tussen de twee Spaanse looks en hoe je deze snel maakt met de Corrale stijltang zodat je snel en stylish voor de dag komt.

  Yara

  Flexibele platen en 50% minder haarbeschadiging

  De Dyson Corrale stijltang is de enige stijltang met flexibele platen die gebruik maakt van micro- scharnierende plaattechnologie, die het haar als het ware ‘vangt’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt, zonder dat je dit hoeft te herhalen. Hierdoor wordt gelijkmatig warmte en spanning toegepast op elke haarlok, waardoor er minder hitte nodig is voor de styling. Dit zorgt voor 50% minder hittebeschadiging in vergelijking bij andere stijltangen.  

   

  In combinatie met de 4-cels lithium-ionbatterijtechnologie van Dyson kan je de stijltang ook snoerloos gebruiken.  

   

  De stijltang is geschikt voor alle haartypes, heeft drie precieze hitte instellingen en gebruikt een platinasensor waarmee de temperatuur 100 keer per seconde gemeten. Deze technologie communiceert met een microprocessor die op zijn beurt het verwarmingssysteem bestuurt en precieze, nauwkeurige warmte levert.

  Snoerloze vrijheid. Styling flexibiliteit.

  Dankzij de snoerloze vrijheid kan je ook onderweg je haar stylen, van kleine aanpassingen tot een nieuw kapsel. Door de krachtige viercellige lithium-ionbatterij, levert de stijltang snoerloze flexibiliteit en universele voltage waardoor gebruikers - waar ze ook zijn - onderweg kunnen stylen. De vluchtmodusfunctie zorgt ervoor dat het apparaat voldoet aan de normen voor vliegen en ook mee kan in de handbagage[1].

   

  De Dyson Corrale-stijltang wordt volledig opgeladen in slechts 70 minuten en biedt tot 30 minuten snoerloos styen[2], waar je ook bent. Door de stijltang tijdens het steilen regelmatig op het ergonomische oplaaddock te plaatsen of de magnetische 360° -oplaadkabel te bevestigen, ontstaat er een hybride oplaadmodus voor langere stylingsessies.

   

  Van steile lokken tot golvende krullen, de stijltang is ontworpen om verschillende looks te creeren voor diverse gelegenheden. De punt is ontworpen om koel te blijven tijdens het aanraken, waardoor het vasthouden aan de uiteinden mogelijk is voor betere controle en gemakkelijk stylen.

   

   

  [1] Strengere regelgeving in Japan betekent dat je niet in of uit Japanse luchthavens kunt vliegen met een stijltang op batterijen

  [2] Exacte tijd hangt af van het haartype en de stijlgewoonten

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson