Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson air purifiers, humidifiers, heaters and fans

Hoe werken luchtreinigers?

De Covid-19 pandemie heeft ons bewuster gemaakt van de kwaliteit van de binnenlucht en daarmee ook van de voordelen van een luchtreiniger. We kunnen weinig doen aan wat we buiten inademen, maar met een luchtreiniger kunnen we wel iets doen aan de bescherming van onze gezondheid en ons welzijn binnenshuis.

Graphic of Dyson filtration system

Waarom luchtreinigers van Dyson?

Bij gebruik in de automatische stand detecteren luchtreinigers van Dyson automatisch verontreinigende stoffen in de kamer en verwijderen ze deze uit de lucht. Dit draagt ook bij aan energiebesparing, omdat ze alleen werken als dat nodig is.

De lucht die we inademen is van cruciaal belang voor onze gezondheid en ons welzijn. Inzicht in onze luchtkwaliteit kan van grote invloed zijn op de manier waarop we onze toekomstige steden en huizen bouwen en onze vervoerssystemen inrichten. Het is een complexe materie. Maar ingenieurs, microbiologen en onderzoekers van Dyson doen er nu al bijna drie decennia alles aan om meer inzicht te krijgen in alles wat met lucht te maken heeft. En meer dan 350 ingenieurs over de hele wereld houden zich bezig met onderzoek dat zich voortdurend ontwikkelt om als input voor onze technologie te dienen en ons te helpen schonere lucht in te ademen in onze huizen.

  • Dyson purifiers

    Ontdek Dyson luchtbehandeling

    Ontworpen om een gezonder huis te creëren

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson