Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
-

Maak mermaid waves met influencer Isaya Elais en de Dyson Corrale stijltang

 • Mermaid waves gemaakt met de Dyson Corrale stijltang

  Tijdens fashionweek zagen we twee looks veel voorbij komen: compleet sleek haar of mermaid waves. Isaya maakt deze twee looks met de Dyson Corrale stijltang en laat je zien hoe makkelijk en mooi je het zelf kan doen.

  • Influencer Isaya Elais: "Ik vind het geweldig hoe divers de Dyson Corrale stijltang is, je kunt van stijl haar naar mermaid haar of bijvoorbeeld krullen ermee maken en zo gaat de lijst met mogelijkheden door! De stijltang heeft ook intelligente hitteregeling en flexibele platen die je een prachtig resultaat geven zonder je haar te beschadigen of zonder dat je kleur verloren gaat. En daarbovenop kun je het snoerloos gebruiken, wat geweldig is als je onderweg bent en een snelle touch-up wilt!

  Isaya Elais doet voor hoe je mermaid waves maakt

  Raak jij ook geinspireerd door fashionweek looks, maar vind je het net iets 'too much' voor het dagelijkse leven? Isaya toont je twee makkelijke looks waarmee jij de show steelt.

  Isaya

  Wetenschap van haar

  Dyson doet al bijna tien jaar onderzoek naar de wetenschap van haar en heeft meer dan 100 miljoen euro geïnvesteerd in wereldwijde haarlaboratoria met honderden haarwetenschappers, ingenieurs en professionals. Deze expertteams hebben het haar tot in detail bestudeerd, van de structuur van het haar tot de dynamiek van de luchtstroom. Haar wordt snel beschadigd door de gevolgen van te veel hitte, chemische beschadiging (door bijvoorbeeld kleuren) of door mechanische schade. Deze schade heeft weer invloed op de styling van het haar – en dit wordt in de verschillende labs onderzocht en getest om de best mogelijk productprestaties te kunnen leveren. Een van de bevindingen is dat om het haar te stijlen er altijd een combinatie van hitte, kracht en controle vereist is.

   

  1.      Hitte is nodig om de waterstofbinding in het haar te breken en de slag of krul uit het haar te halen

  2.      De kracht van de stijltang en druk die gezet wordt is nodig om deze verbindingen te hervormen het haar glad te strijken

  3.      De controle en beheersbaarheid van het haar is nodig om de hitte en spanning gelijkmatig te verdelen

   

  De labtesten van Dyson laten zien dat de klassieke stijltangen de rechte (niet buigzame) platen gebruiken om het haar te verhitten en stijl te maken. De platen bieden weinig beweging en waardoor er geen controle is tijdens het stijlen. Hierdoor kunnen haren uitsteken, en worden niet alle haren van de lok gelijkmatig verdeeld en verwarmd. Om toch stijl haar te maken wordt dit gecompenseerd door meer hitte te gebruiken waardoor het haar een groter risico op beschadiging loopt. 

  Geschikt voor alle haartypes

  De Dyson Corrale is de eerste stijltang met flexibele koperen platen. Door het gebruik van microscharnieren kan de stijltang de platen om de gewenste haarlok buigen. Door de flexibele koperen platen worden de haren als het ware ‘gevangen’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt - zonder dat je dit hoeft te herhalen. Hierdoor is er minder hitte nodig voor de styling wat zorgt voor 50% minder hittebeschadiging in vergelijking bij andere stijltangen.

   

  Deze unieke stylingtool is geschikt voor alle haartypes en beschikt over de intelligente hitteregeling van Dyson waardoor temperaturen gecontroleerd zijn en niet kunnen oplopen. Naarmate de platen zich aanpassen aan het haar oefenen ze gelijkmatiger spanning uit en wordt het haar minder pluizig. De stijltang is daarnaast ook nog snoerloos te gebruiken door de 4-cel lithium-ion batterijtechnologie. Hiermee heeft de stijltang dezelfde thermische prestaties van een bedrade stijltang, maar dan snoerloos.

   

  De Dyson Corrale-stijltang wordt volledig opgeladen in slechts 70 minuten en biedt tot 30 minuten snoerloos steilen. Door de stijltang tijdens het steilen regelmatig op het ergonomische oplaaddock te plaatsen of de magnetische 360° -oplaadkabel te bevestigen, ontstaat er een hybride oplaadmodus voor langere stylingsessies.

Dyson Newsroom

Het laatste nieuws van Dyson